Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak ukryć treść powiadomień na ekranie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 DaveR1

DaveR1
  • 8 postów

Napisano 05 stycznia 2016 - 17:02

Chodzi mi o to żeby było powiadomienie ale jego treść ukryta (np. SMS) Jak to zrobić?

#2 Giallorosso

Giallorosso
  • 848 postów
  • SkądKatowice

Napisano 05 stycznia 2016 - 17:05

Ustawienia, powiadomienia, np. wiadomości, wyłączasz "na zablokowanym ekranie"

<p>•Telefon• iPhone 3G• htc Touch HD•htc HD2•htc Desire HD•htc Sensation•htc One X•Samsung Galaxy Note 2•iPhone 4•iPhone 5•iPhone 5s•htc One m8•iPhone5s•iPhone 6•iPhone 5s•iPhone 6s•iPhone SE•iPhone 7•iPhone 8•iPhone XS Max•Tablet•Samsung Galaxy Tab 2 10.1•iPad 3•iPad mini 2 Retina• iPad Air 2

#3 DaveR1

DaveR1
  • 8 postów

Napisano 05 stycznia 2016 - 17:15

Nie dokonca o to mi chodziło bo wtedy wgl powiadomienia sie na ekranie nie wyświetlają, a ja chce żeby na tym ekranie blokady było ze dostałem SMS tylko żeby nie było widać jego treści bo kawałek jest pokazany

#4 Giallorosso

Giallorosso
  • 848 postów
  • SkądKatowice

Napisano 05 stycznia 2016 - 17:20

Na samym dole wyłącz "pokazuj podglądy"

<p>•Telefon• iPhone 3G• htc Touch HD•htc HD2•htc Desire HD•htc Sensation•htc One X•Samsung Galaxy Note 2•iPhone 4•iPhone 5•iPhone 5s•htc One m8•iPhone5s•iPhone 6•iPhone 5s•iPhone 6s•iPhone SE•iPhone 7•iPhone 8•iPhone XS Max•Tablet•Samsung Galaxy Tab 2 10.1•iPad 3•iPad mini 2 Retina• iPad Air 2

#5 DaveR1

DaveR1
  • 8 postów

Napisano 05 stycznia 2016 - 17:24

No git elegancko ale co z takim np. Messengerem? Tam nie ma takiej opcji? Kurczę mam wrażenie ze przed aktualizacja wszystkie powiadomienia były ukryte :/

#6 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 05 stycznia 2016 - 17:55

Jest. W wewnętrznych ustawieniach Messengera. Tak sobie to developer (Facebook) postanowił. Zaglądałeś tam?

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#7 DaveR1

DaveR1
  • 8 postów

Napisano 05 stycznia 2016 - 19:07

I trzeba każde robić osobno a żeby mi sie powiadomienia FB pokazywały bez treści? Jakoś dziwnie to jest rozwiązane

#8 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 06 stycznia 2016 - 08:25

Napisałem już raz, ale napiszę drugi: tak zbudował aplikację jej developer. W tejże obecna jest też opcja „Zgłoś problem”. Zawsze można z niej skorzystać, żeby coś twórcom zasugerować. A nuż przeczytają i się zgodzą?

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#9 thor88

thor88
  • 40 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 26 maja 2016 - 11:16

Witajcie, żeby nie zakładać nowego tematu dopisze tutaj. Czy jest możliwość ukrycia treści powiadomień w takich aplikacjach jak whatsapp i Blackberry Messenger? próbowałem znaleźć ale nie mogę, chodzi mi o coś takiego by na ekranie blokady pokazywały się powiadomienia ale z ukrytymi treściami (bez treści wiadomości i nazwy nadawcy). Oczywiście chodzi mi o wersję bez jailbreak bo z tego co wiem to nie ma JB na 9.3.2. Pozdrawiam. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych