Witam,
Moja biblioteka zdjeć cierpi na denerwują przypadłość. Zawiera parenaście zdjeć, które nie posiadają opcji usuń. Jest napisane, że zdjęcia można tylko powielić i wtedy edytować. Z tego co widzę to zdjęcia pochodzą z komputera na którym mam iTunes. Kiedyś miałem włączone iCloud i synchronizowanie zdjeć, ale potem wyłączyłem wszystko związane z tym, zarówno z poziomu telefonu jak i aplikacji na komputerze. Niestety nie pomogło. Do tego nie mogę znaleźć tych zdjeć na komputerze, bo z tego co pamiętam są to skanowania dokumentów które już usunąłem. Ewentualnie mogły byc na moim mailu powiązanym z iphonem, czy to może byc przyczyna? Jak je usunąć? Nie zabierają dużo miejsca ale jest to bardzo uciążliwe. Iphone 5S, ios 9

Zdjęcia których nie można usunąć
Started by
Czupakabra1234
, 04 Jan 2016 20:22
2 replies to this topic
Posted 04 January 2016 - 20:22
Posted 04 January 2016 - 22:55
Wyłączyć synchronizację zdjęć w iTunes i zsynchronizować telefon z iTunes. Zdjęcia znikną. Na przyszłość użyć funkcji szukaj na forum.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Posted 04 January 2016 - 23:37
Faktycznie pomogło. Ta funkcja była wyłączona, wystarczyło jak włączyć, itunes spytało o usunięcie starych zdjęć, potwierdzić i znów wyłączyć. Teraz wszystko jest w porządku. Dziękuje za pomoc.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users