Chciałbym podzielić plik PDF, aby móc wysłać go w całości za pośrednictwem kilku emaili. Znalazłem chyba program AddPDF http://www.instalki....pdf/AddPDF.html który radzi sobie z tym, ale jest on płatny. Chciałem prosić, czy zna ktoś jakiś pomysł aby w sposób darmowy podzielić jeden plik PDF na dwa lub więcej plików? Dziękuję za pomoc.

Jak podzielić plik PDF?
Napisano 01 stycznia 2016 - 17:58
Napisano 01 stycznia 2016 - 18:11
Napisano 01 stycznia 2016 - 18:36
Aplikacja wbudowana wystarczy po co kombinujesz. Możesz dzielić łączyć słowem wszystko tylko włącz sobie pasek z podglądem stron i w nim dodawaj usuwaj strony
DanielF dziękuję za pomoc, ale ja zupełnie nie znam się na temacie, dlatego bardzo prosiłbym Cię jeśli możesz, abyś w bardziej prosty sposób mi to wytłumaczył. Nie wiem nawet od czego mam zacząć, aby móc dalej czegoś się doszukać. Wielkie dzięki.
Napisano 01 stycznia 2016 - 18:49
Napisano 01 stycznia 2016 - 18:54
W aplikacji podgląd włącz PDF'a, kliknij Plik > Drukuj > Wybierz od której do której strony ma mieć 1 część > PDF > Zachowaj jako PDF. W ten sposób otrzymasz plik z wybranymi stronami. Powtórz dla kolejnych części. Lub tak jak ktoś wyżej radził: Widok > Miniaturki i możesz dowolnie manipulować stronami.
Napisano 02 stycznia 2016 - 10:09
Dziękuję Klnt, DanielF i Madmax332.
W aplikacji podgląd włącz PDF'a, kliknij Plik > Drukuj > Wybierz od której do której strony ma mieć 1 część > PDF > Zachowaj jako PDF. W ten sposób otrzymasz plik z wybranymi stronami. Powtórz dla kolejnych części.
Klnt, Twoje rozwiązanie jest fascynujące. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych