iPhone 6 nie działa wyswietlacz ale pomyślnie zaktualizowany po wymianie na drugi wyswietlacz dalej nic nie wyswietla
Napisano 01 stycznia 2016 - 13:19
Pomocy
Napisano 17 stycznia 2016 - 00:32
Mam to samo,podmieniam parę wyświetlaczy.
Proces przywracania przechodzi bez problemu.Wprowadzenie w DFU także.
Tyle że u mnie ten problem pojawił się przy wymianie pękniętego wyświetlacza na drugi.
Na Telefon mogę się normalnie dodzwonić,nie słychać tylko dzwonka no i nic nie widać na wyświetlaczu...po prostu czarny
Użytkownik suprnowa edytował ten post 17 stycznia 2016 - 00:36
Napisano 17 stycznia 2016 - 13:12
Jeśli problem wystąpił podczas wymiany ekranu i na kolejne ekrany też nie działają to znaczy, że podczas wymiany zostało coś uszkodzone na płycie. Złącze LCD albo elementy elektroniczne wokół złącza.
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Napisano 25 marca 2016 - 21:10
Witam, mam taki sam problem, czy są jakieś szanse naprawic tą usterkę?
Napisano 23 kwietnia 2016 - 17:05
Wszystko da się naprawić. Kwestia pieniędzy :-)
AppleMobile.pl - Serwis iPhone, iPod, iPad Szczecin - Pierwszy i jedyny serwis urządzęń Apple w Zachodniopomorskim autoryzowany przez MyApple.pl Masz pytania? Dzwoń! tel: 889 277 288 - Naprawy wysyłkowe na terenie całego kraju! http://www.facebook.com/AppleMobilePL
Napisano 31 maja 2016 - 18:18
Gdzie zakupione wyświetlacze? Powiem tak... wymieniłem zakupiony na allegro ekran. Zapłaciłem 525zł. za niego. Po wymianie (nic nie uszkodziłem) nie działał modem karty sim i karta wifi. Po wstawieniu starego stłuczonego modem działał i karta wifi też. Ponownie wstawiłem zakupiony i modem i karta nie działały. Odesłałem ten ekran do sprzedawcy. Po zwrocie kasy wysłałem telefon do ispotu i za cenę 649zł wymienili mi ekran i modem i karta działają.
Cosik nie tak z tymi ekranami zakupowanymi w necie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych