Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie mogę ustawić dzwonka w iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szemot

Szemot
  • 1 549 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 grudnia 2015 - 19:43

Witam, od dawna ustawiam sobie własne dzwonki w iPhone, zarówno na połączenia przychodzące jak i SMS. Wiem jak to się robi, poradniki mam w pamięci. Od testowania iOS9 czyli od wakacji nie mam możliwości ustawienia dzwonka. Wszelkie pliki m4r które posiadałem do tej pory przez system nie są widoczne chociaż na iPhonie się znajdują bo iTunes pokazuje, że są. Próbowałem je wgrać i przez synchronizację i bez tego, wciąż nic. Wrzucałem nawet na iCloudDrive sądząc, że jak odtworzę taki to będzie opcja ustawienia jako dzwonek ale nie ma takowej. Gdy biorę dźwięki -> ustawienia dzwonka lub wiadomości zawsze wyświetlało poza systemowymi dźwiękami to na samej górze wyświetlały się wszelkie, które dodałem ręcznie a teraz są tylko systemowe. Czy iOS9 wycofało dodawanie własnych dźwięków czy jak temu zaradzić. Jeszcze raz usłyszę marimbę i trzasnę iPhonem o ziemie :P Pomóżcie!

Użytkownik Szemot edytował ten post 31 grudnia 2015 - 19:46

 iPhone 14ProMax (256), MacBookPro16 M3Pro  AirPods2Pro  ATV 4K 2gen (64),  2x HomePod Mini,  iPodTouch3Gen (32),  AirTag, 

#2 MiniX

MiniX
  • 135 postów
  • SkądPolska

Napisano 02 stycznia 2016 - 00:03

poszukaj w googlach, są strony które przycinają utwory i robią dzwonki które działają na iOS 9

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych, są tylko ci pozamykani w zakładach i ci co nie zostali jeszcze przebadani...

#3 Szemot

Szemot
  • 1 549 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2016 - 14:46

poszukaj w googlach, są strony które przycinają utwory i robią dzwonki które działają na iOS 9

Nie ma to jak odpowiedź spamowa która inspirowana jest tytułem mojego problemu bez przeczytania jego treści....

 iPhone 14ProMax (256), MacBookPro16 M3Pro  AirPods2Pro  ATV 4K 2gen (64),  2x HomePod Mini,  iPodTouch3Gen (32),  AirTag, 

#4 sdoubleu

sdoubleu
  • 20 postów

Napisano 02 stycznia 2016 - 21:40

Nie mam pojęcia dlaczego nie masz swoich dzwonków... U mnie jest wszystko ok wersja systemu 9.2. Może zainstaluj od nowa...

#5 Szemot

Szemot
  • 1 549 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2016 - 22:18

Już to robiłem. Nie z 9.2 ale wcześniej z 9.0. Nawet sądziłem ,że może coś się zmieniło to spojrzałem na jakieś nowe poradniki i znalazłem sprzed 2 miesięcy ale niczym się nie różni od tych sprzed lat. Jeszcze żeby plików nie było to uznałbym, że wina iTunes ale iTunes widzi, że te pliki są w pamięci iPhone :-(

#6 lia

lia
  • 304 postów
  • SkądLublin, PL

Napisano 10 stycznia 2016 - 14:58

Też dziwna sprawa, bo u mnie też moje dzwonki działają bezproblemowo, normalnie je widać w Dźwiękach. Wiem, że restore nie jest rozwiązaniem, ale skoro piszesz, że próbowałeś... A może spróbuj jeszcze raz wgrać w iTunes te dzwonki, a potem zsynchronizuj w iPhonie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych