Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Mp3 z pc na iPhone 6, iTunes nie widzi utworu

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 MalyBXL

MalyBXL
  • 74 posts
  • SkądGenval-Belgia

Posted 28 December 2015 - 23:21

Witam, myślałem że pc poleci o ścianę, dałem spokój na dziś bo nerwów brak. Robię tak jak na tym filmie ale plik MP3 nie pojawia się na liście do synchronizacji. To że apple komplikuje tak prostą funkcje jak kopiowanie plików to tragedia. Był to wielki plus android za którym tęsknię jak za niczym innym. Pomóżcie proszę bo zejdę na zawał, jutro po pracy kolejne próby.
Dzięki

#2 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 29 December 2015 - 00:33

A jest w ogóle w bibliotece i możesz go odtwarzać?

Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#3 MalyBXL

MalyBXL
  • 74 posts
  • SkądGenval-Belgia

Posted 29 December 2015 - 05:06

W bibliotece iTunes go nie wieżę, właśnie nie chce się dodać. Wybieram go z listy i klikam o otwórz i nic się nie dzieje. Nie na reakcji na "otwórz".

#4 kubalon1

kubalon1
  • 641 posts

Posted 29 December 2015 - 07:36

Może być że muzyka jest w formacie który nie jest zjadalny dla iTunsa spróbuj przekonwertować i wgrać jeszcze raz.
Miałem kilkakrotnie tak że była w mp3 i za licho nie mogłem dodać,dopiero ponowne konwertowanie na mp3 lub inny format czytany przez iurządzenia pomogło, warto też użyć coś takiego jak mp3tag mały program ale bardzo pomocny w wielu wypadkach.

#5 MalyBXL

MalyBXL
  • 74 posts
  • SkądGenval-Belgia

Posted 29 December 2015 - 07:40

Było by to możliwe gdyby nie fakt że ta akurat piosenka była ściągnięta przez żonę i wrzucona na jej iPhone i działa. Wczoraj walczyłem z tym sam, żona spala ale dziś chyba poproszę ją o pomoc, ona iPhone używa już kilka lat i słucha dużo muzyki więc może jej się uda heh

#6 kubalon1

kubalon1
  • 641 posts

Posted 29 December 2015 - 08:08

W Itunsie masz zaznaczoną opcje zarządzania muzą ręcznie

#7 MalyBXL

MalyBXL
  • 74 posts
  • SkądGenval-Belgia

Posted 29 December 2015 - 08:59

Próbowałem to zaznaczyć, znaczy zaznaczyłem tyle że mi się wyświetla tą opcją jako zarządzanie filmami co mnie zdziwiło.

#8 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 29 December 2015 - 10:03

Zwykłe chwyć mp3 i puść w oknie muzyka w iTunes (nie iPhone) też nie dodaje? Jeżeli nie to coś jest nie tak z plikiem, spróbuj z innym.

Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#9 MalyBXL

MalyBXL
  • 74 posts
  • SkądGenval-Belgia

Posted 30 December 2015 - 07:10

Działa, okazało się że miałem odznaczoną synchronizację muzyki gdzieś tam głębiej w menu. Dużo z tym iTunes kombinowania w porównaniu do android ale działa.
A używa ktoś tego programu http://www.apowersoft.pl/phone-manager ? Niby szybciej to działa więc pytam. Dzięki pzdr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users