Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Akcesoria do iPhona w SAD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#26 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2008 - 21:01

Kolejna część sprawy newsa o Iphone`ie w SAD`ie bez abonamentu w najbliższym czasie.

W dniu dzisiejszym pofatygowałem się do pojechania do Złotych Tarasów, aby naocznie sprawdzić powyższą sprawę. Pierwszy raz zapytałem jednego Pana z obsługi, jakie jest jego stanowisko na temat tego, iż na jednym z polskich for internetowych :-) pojawiła się onformacja, iż jego koleżanka powiedziała, że niedługo pojawi się iPhone w SAD`ie bez aktywacji. Pan generalnie nawet strasznie się nie zdziwił, spojżał na siedzącą Panią (pracownika salonu) i odpowiedział, że nie ma oficjalnych informacji na ten temat. Niestety, mimo prób podpytania o te nieoficjalne informacje, za dużo się nie dowiedziałem. Konkretnie tylko tyle, że na wielu forach mówi się o wprowadzeniu iPhone`a w pozostałych krajach Europy w 2008r. I tyle.
Pomyślałem wtedy - nie poddam się, może conieco dowiem się od innej osoby. :-) Po taktycznym wycofaniu się i po załatwieniu spraw prywatnych, wróciłem do salonu i starałem się podpytać o temat powyższej sprawy innego pracownika. Niestety, również żadnych informacji nie był w stanie mi przekazać, ale znów wspomniał o braku oficjalnych informacji.
Myślę, że coś jest na rzeczy.

Oczywiście, to tylko spekulacje, ale zawsze. :-)

#27 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 01:21

Może źle widze ale wydaje mi się, że kolega user1234567890 napisał, że to "Pan" mu powiedział a nie "Pani". Nie ma żadnych oficjalnych informacji na temat iPhone w Polsce. Jedynym źródłem przecieków na ten temat są trole na forach i lipne blogi.

#28 Kobza

Kobza
  • 227 postów
  • Skądten pomysł !?

Napisano 03 stycznia 2008 - 01:37

A znacie jakieś forum makowe- bo szukam i wpadłem jakoś tutaj???

#29 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 02:02

Biorąc pod uwagę, że akcesoria produkuje sporo firm to Apple generalnie nie ma nic do zakazywania.

tak, ale sad póki co jest uzależniony od apple, nie może robić tego czego im zakarze. słyszałem, ze apple wogóle nie chciało słyszeć o iphone w polsce, tak samo o akcesoriach. ale nie wnikam :) widocznie sie ugadali jakoś czy coś - nevermind
nawet na włoskim apple store jest tylko jeden pokrowiec na iphona - ciekawe czy mają coś w sklepach :?

czuje, przez klawiature, ze za jakiś czas z sadu zrobią się dwie firmy "iSpot" - sklep niezalezny i"SAD" - zalezny importer, któremu pewnych rzeczy nie można, a iSpotowi bedzie wolno. ale to nie jest potwierdzone, przez żadną wróżke wiec :D

#30 Tigercub

Tigercub
  • 55 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 03 stycznia 2008 - 08:50

A nie widzę tego na sklepie www. Jest coś, czy nie ma? A jak nie ma on-line, to gdzie jest? W iSpotach?

Narazie w sklepie internetowym SAD’u brak nowości do iPhona

w linku jak byk napisane, ze w iSpotach..

#31 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 stycznia 2008 - 20:17

Tak czy siak, faktem stało się, że są akcesoria do iPhone`a. Czekamy tylko na samo urządzenie.

#32 seba22

seba22
  • 421 postów
  • SkądKensington Beach

Napisano 03 stycznia 2008 - 23:04

Czy ktoś wie jak wygląda sprawa z akcesoriami do iPhone w krakowskim iSpocie (Galeria Krakowska)? Interesuje mnie jakiś fajny pokrowiec w cenie ok. 100 zł. Mieszkam w Rzeszowie i całkiem możliwe, że w sobotę 12 grudnia wybiorę się do Krakowa...

#33 Falcon

Falcon
  • 639 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 stycznia 2008 - 23:47

Zadzwon, napisz:

tel: +48 12 628 75 20
mail: galeria.krakowska@ispot.com.pl
iChat: ispot_krk

Tydzien temu cos tam bylo :)

#34 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 04 stycznia 2008 - 00:00

całkiem możliwe, że w sobotę 12 grudnia wybiorę się do Krakowa...

Kto to wie czy za rok będą jeszcze mieli :P

#35 seba22

seba22
  • 421 postów
  • SkądKensington Beach

Napisano 04 stycznia 2008 - 19:18

Kto to wie czy za rok będą jeszcze mieli :P

Oczywiście chodziło mi o sobotę, 12 stycznia 2008 roku :grin:
Zatrzymałem się na okresie przedświątecznym :P
Zadzwonię jeszcze w przyszłym tygodniu, przed wyjazdem i spróbuję się coś dowiedzieć...

#36 LOCOSP

LOCOSP
  • 197 postów
  • SkądOpole

Napisano 05 stycznia 2008 - 11:02

sorry ludziska za moje nie obycie ale co to jest ten SAD Sale Apple Department czy co ?! :D

#37 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 stycznia 2008 - 11:06

dystrybutor Apple w Polsce, właściciel sieci sklepów iSpot

www.sad.com.pl

#38 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 stycznia 2008 - 22:09

:-)

#39 domeen

domeen
  • 270 postów
  • Skądja to znam?

Napisano 20 stycznia 2008 - 10:16

a tak naprawdę to w iSpot w Krakowie mają guzik a nie pokrowce na iPhone'. Na moje pytanie o dostępność dziwnie zaskoczony jegomość zrobił skrzywioną minę odpowiadając : "nie prowadzimy". i tyle odnośnie iSpot Kraków :(

#40 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 20 stycznia 2008 - 10:22

dystrybutor Apple w Polsce, właściciel sieci sklepów iSpot

[url]www.sad.com.pl[/url]

Kolega sie raczej pytal co oznacza ten skrót "SAD".

#41 Falcon

Falcon
  • 639 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 stycznia 2008 - 11:04

Zadzwon, napisz:

tel: +48 12 628 75 20
mail: galeria.krakowska@ispot.com.pl
iChat: ispot_krk

Tydzien temu cos tam bylo :)

a tak naprawdę to w iSpot w Krakowie mają guzik a nie pokrowce na iPhone'.
Na moje pytanie o dostępność dziwnie zaskoczony jegomość zrobił skrzywioną minę odpowiadając : "nie prowadzimy".

i tyle odnośnie iSpot Kraków

mowilem.... Ale widac, ze grochem o sciane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych