Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Akcesoria do iPhona w SAD

• Please log in to reply
40 replies to this topic

#1 norbertcala

norbertcala
  • 1148 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 December 2007 - 23:16

Ukochany przez wszystkich Applowców SAD postanowił wyjść przed szereg i udostępnić polskim użytkownikom iPhona różne akcesoria. Wprowadzone zostanie do sprzedaży osiem, najbardziej popularnych akcesoriów do iPhone, między innymi etui i ładowarki samochodowe. „W odpowiedzi na liczne zapytania klientów oferujemy najbardziej popularne i pożądane akcesoria do urządzenia iPhone. Widzimy ogromne zainteresowanie tym produktem w Polsce” - mówi Marcin Babiak, Dyrektor Zarządzający. Narazie w sklepie internetowym SAD’u brak nowości do iPhona

#2 Krzysiek

Krzysiek
  • 4184 posts

Posted 19 December 2007 - 23:42

SAD nie ma prawa, wprowadzić akcesorii do iPhona, dopóki iPhone nie bedzie normalnie dostępny w Polsce. nie wiem, skad bierzecie takie ploty - wątpie zeby p. Babiak się pod tym podpisał

moja wpowiedz nieaktualna ;)

#3 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 20 December 2007 - 00:32

Etui jakies by sie znalazlo ;)

#4 nicomsw

nicomsw
  • 728 posts

Posted 20 December 2007 - 00:43

I ładowareczka i universal dock ;)

#5 przemekspider

przemekspider
  • 1793 posts
  • SkądSosnowiec/Kraków

Posted 20 December 2007 - 08:54

A nie widzę tego na sklepie www. Jest coś, czy nie ma? A jak nie ma on-line, to gdzie jest? W iSpotach?

#6 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 20 December 2007 - 09:38

W iSpotach.

#7 wicio

wicio
  • 6 posts

Posted 20 December 2007 - 11:35

Ale są. Dizś sam kupiłem pokrowiec ;)

#8 norbertcala

norbertcala
  • 1148 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 December 2007 - 11:45

SAD nie ma prawa, wprowadzić akcesorii do iPhona, dopóki iPhone nie bedzie normalnie dostępny w Polsce. nie wiem, skad bierzecie takie ploty - wątpie zeby p. Babiak się pod tym podpisał

A jednak się podpisał i akcesoria są już w iSpotach

#9 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 20 December 2007 - 12:01

Super. Sluchawki do telefonu w koncu sie zepsuja.Przydaloby sie zeby mozna bylo kupic nowe w Polsce.

#10 BlackBox

BlackBox
  • 1026 posts
  • SkądToruń

Posted 20 December 2007 - 15:16

Masz błędne informacje. SAD wychodzi naprzeciw oczekiwaniom rynku :)

#11 wakoman

wakoman
  • 962 posts
  • SkądMiami, Gdynia

Posted 20 December 2007 - 17:55

Ciekawe tylko jak kosmiczne ceny beda. Słuchawkami też byłbym zainteresowany z racji pilota/mikrofonu. Wiadomo może, czy akcesoria dla iPhone dostępne są juz we wszystkich iSpotach czy tylko wybranych? Mnie osobiście interesowałby mnie spot w Galerii Bałtyckiej (Gdańsk), bądź w ogóle w Gdansku (bo jeszcze chyba gdzieś jest).

#12 Fantazyoosh

Fantazyoosh
  • 209 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 December 2007 - 20:25

Widziałem tylko skórzany pokrowiec. Nie interesuje mnie on, bo iPhone (prawie) się nie rysuje, a jakakolwiek skórka go szpeci (jak każdą inną komórkę zresztą). No ale jakieś fajny headset chętnie bym nabył... Może ktoś widział i napisze, jakie konkretnie akcesoria trafiły do sprzedaży?

#13 b_jan

b_jan
  • 683 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 December 2007 - 22:18

No to czekamy na samego iPhone`a w Polsce. "duże zainteresowanie" powinno zaowocować dobra sprzedażą - a o to chodzi Apple.

#14 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 20 December 2007 - 22:29

Jest taka plastikowa-przezroczysta obudowa, naklejki na ekran, skorzane pokrowce, Universal Dock z Apple Remote, ktory wspolpracuje z iPhone. Narazie chyba tyle.

#15 Jarperto

Jarperto
  • 175 posts
  • SkądGliwice/Wrocław

Posted 21 December 2007 - 19:03

sa pokrowce. sluchawki niestety tylko do iPodow. niestety, bo ostatnio mnie okradli i teraz takze szukam nowych sluchawek, a ani w iSpotach, ani na Allegro nie ma interesujacych mnie produktow.

#16 Jigga

Jigga
  • 4 posts

Posted 23 December 2007 - 23:18

Jest taka plastikowa-przezroczysta obudowa, naklejki na ekran, skorzane pokrowce, Universal Dock z Apple Remote, ktory wspolpracuje z iPhone. Narazie chyba tyle.

No jak narazie tak a co do tych plastikowych-przezroczystych obudow inaczej Crystal Case to nie sa jeszcze takie zle nawet fajnie to wyglada a napewno lepiej jak w skorzanych pokrowcach... A tu link do kilku takich na allegro: [url]http://www.allegro.pl/search.php?string=Crystal+case+iPhone&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7[/url] ...jako pokrowiec to nie glupia sprawa.

#17 seba22

seba22
  • 421 posts
  • SkądKensington Beach

Posted 24 December 2007 - 02:26

myapple na jakiej podstawie według Ciebie SAD nie ma prawa wprowadzać pokrowców, słuchawek itp. do iPhone?

#18 matdys

matdys
  • 1253 posts
  • SkądRzeszów, PL

Posted 24 December 2007 - 13:31

myapple napisał, że jego wypowiedź jest nieaktualna.

#19 user1234567890

user1234567890
  • 42 posts
  • SkądWarszawa

Posted 31 December 2007 - 15:38

Dziś byłem w iSpocie w Złotych Tarasach i widziałem akcesoria do iPhona zapytałem kiedy będzie w Polsce i pan sprzedający powiedział, że podkoniec marca beędzie możliwość kupienie go u nich w sklepie bez abonamentu

#20 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 31 December 2007 - 16:03

jakoś nie wierzę ;]

#21 Krzysiek

Krzysiek
  • 4184 posts

Posted 31 December 2007 - 16:05

myapple na jakiej podstawie według Ciebie SAD nie ma prawa wprowadzać pokrowców, słuchawek itp. do iPhone?

na takiej, że apple ma taką polityke. jesli nie ma iphona, w PL to nie ma akcesorii, ale widocznie się z nimi dogadali i pozwolili im sprzedawać.
byłem pare dni temu,w złotych i na każdym pudełku jest naklejka "akcesoria do ipoda" ;);-) ;-)

#22 wisterialane

wisterialane
  • 38 posts

Posted 31 December 2007 - 18:26

Dziś byłem w iSpocie w Złotych Tarasach i widziałem akcesoria do iPhona zapytałem kiedy będzie w Polsce i pan sprzedający powiedział, że podkoniec marca beędzie możliwość kupienie go u nich w sklepie bez abonamentu

Jakos nie moge uwierzyc, ze Polska bedzie tak wyrozniona, ze bedzie dostepny iPhone bez abonamentu, ale jak to sie okaze prawda to bedzie super

#23 b_jan

b_jan
  • 683 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 January 2008 - 12:05

Apropo Pani ze Złotych Tarasów - kupowałem jakiś czas temu kilka akcesoriów do mojego iPoda w tamtejszym iSpocie. Pani wydała mi za dużo reszty, nie słucha dokładnie pytań, a tym samym nie daje precyzyjnych odpowiedzi. Wątpię, aby cokolwiek wiedziała konkretnego na temat tak cenny dla firmy Apple jak iPhone w Polsce. Po prostu nie djacie się wkręcić!

---- Dodano 01-01-2008 o godzinie 14:47 ----
Jestem winien wyjaśnienie - w iSpocie w Złotych Tarasach pracuje/pracowały 2 Panie. Jedna, z włosami blond, a druga, bodajże z włosami kasztanowymi czy też czarnymi. "Ciekawszą" personą jest Pani z włosami blond (i jak tutaj nie wierzyć kawałom).

#24 wisterialane

wisterialane
  • 38 posts

Posted 02 January 2008 - 15:35

Jak ma byc iPhone w Polsce to ja bym stawial na siec Era, bo w SADach sa oferty bezprzewodowego Internetu Blueconnect i te reklamy z MacBook'iem w sieci Era. Choc wolalbym zeby iPhone byl dostepny w Orange, bo jestem uzytkownikiem tej sieci.

#25 macdesk

macdesk
  • 849 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 January 2008 - 16:13

na takiej, że apple ma taką polityke. jesli nie ma iphona, w PL to nie ma akcesorii

Biorąc pod uwagę, że akcesoria produkuje sporo firm to Apple generalnie nie ma nic do zakazywania.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users