Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Error 29 in iTunes when trying to restore the 4s (to 9.2 version)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 erenes

erenes
  • 47 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 00:50

Bezmyślnie kliknąłem 'update to 9.2' na 4s. Zawiesił się w połowie updatu 'on air'.

Probowalem updatowac z iTunes, ale wyskoczyło, że konieczny jest restore.

Próbowałem kilkukrotnie restore, zawsze przy 75% zawiesza sie z błędem -29 w iTunes.

Itunes jest zupdatowany, osx też, oba urządzenia resetowane kilkukrotnie, użyte różne kable, ROZNE KOMPUTERY, różne porty usb.

wymieniałem baterię (serwis pytal czy to 4 czy 4s by wrzucic pasującą do 4s). Doczytalem w necie ze w 99% wrzucenie starej baterii na chwilę rozwiązuje ten problem - ale jest to niemożliwe. Stara bateria jest 7000km stąd w koszu na śmieci od dwóch tygodni...

Użytkownik erenes edytował ten post 21 grudnia 2015 - 00:51

#2 erenes

erenes
  • 47 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 19:54

bateria nie pomogla.

serwis obstawia plyta glowna. nieoplacalna naprawa.

czyli w duzym skrocie user expericene wyglada tak:

- przy probie updatu dzialajacy telefon zamienia sie w kilka zepsutych zlutowaych ze soba czesci. Super. I niech ktos mi wmowi ze to wina hardwaru.

- dobra juz dobra, przyjmuje do wiadomosci ze hardware sie zepsul kiedys lub niedawno ALE telefon nadal DZIALAL z ios 9.0 i 9.1.

- nowy system jest bardziej wymagajacy i zepsuty a dzialajacy hardware zamienia sie w nie dzialajacy hardware. LOL.

- nie ma ratunku bo nie mozna sie cofnac na dzialajacy system... bardzo normalne... bardzo...  w sumie oczywiste :)

WTF Apple?

Użytkownik erenes edytował ten post 21 grudnia 2015 - 19:58

#3 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 22:43

Jak sobie uwalisz BIOS w komputerze próbując go zaktualizować to kaplica i nie ważne jakbyś zaklinał rzeczywistość nie wgrasz nawet pierwszego biosa. Trup. Trzeba wymienić kość, zeby komputer ożył, ale ale przecież przed aktualizacją działał... Jeżeli jesteś w stanie to zrozumieć co napisałem do tej pory to nie rozumiem Twojego postu powyżej. WTF Aser, Asus, Gigabyte, Dell, HP, Lenovo i każdy inny producent płyt głównych czy laptopów...

• marooo lubi to
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych