Do tej pory miałam iPhone 4s. Długo nie korzystałam iTunes bo nie potrzebowałam. Po zakupie nowego iPhone 6 miałam problem z pobraniem aktualizacji iTunes. No nic, przeniosłam się na innego laptopa, pobrałam nowego iTunes i tu znowu pod górkę :/ Użytkuję tego iTunes wraz z córką. Chcąc pobrać muzykę z mojego folderu pobiera się również muzyka z córki folderu, którego nie zaznaczam przy przenoszeniu do biblioteki. Kolejny problem to taki, że nie wszystkie utwory z mojego folderu się pobrały na iPhona. Następny problem to taki, że nie mam pojęcia teraz jak piosenki córki usunąć ze swojego iPhone bo zaznaczając wybranych wykonawców nie mogę niektórych piosenek wrzucić na swojego(często słuchamy tych samych wykonawców, ale inne piosenki). Ostatni problem to taki, że nie mogę wrzucić dźwięków na swojego iPhona mimo aplikacji RMaker. Program jest, dźwięk jest, ale w chwili gdy chcę go przeciągnąć z pulpitu na iTunes to nie ma takiej możliwości. Czy ktoś zaradzi?

Problem z przeniesieniem zawartości przez iTunes
Napisano 30 listopada 2015 - 16:07
Napisano 30 listopada 2015 - 17:22
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 30 listopada 2015 - 17:39
Napisano 30 listopada 2015 - 22:53
Napisano 01 grudnia 2015 - 18:24
Nie mogę pobrać aktualizacji iTunes, długo nie korzystałam z iTunes bo nie miałam takiej potrzeby i po zakupie nowego iPhone chciałam się połączyć z iTunes jednak wymagana była aktualizacja. Chciałam pobrać nową aktualizację, ale niestety aktualizacja "robiła się" i w pewnym momencie jakby kompletnie nic się nie działo i iTunes wracał do starej wersji. Dlaczego nie mogę pobrać aktualizacji? Hmm gdybym to wiedziała nie pisałabym tutaj.
Napisano 01 grudnia 2015 - 19:39
Napisano 01 grudnia 2015 - 19:40
Jeśli masz XP to jak się nie mylę tylko wersja 12.3.1 będzie kompatybilna.
Napisano 01 grudnia 2015 - 20:00
Kliknij przycisk OK, aby spróbować ponownie lub wprowadź alternatywną ścieżkę do folderu zawierającego pakiet "iTunes64.msi" w polu niżej".
Napisano 01 grudnia 2015 - 20:39
Niestety nie mogę teraz programu odinstalować i pojawia się komunikat "Funkcja, której próbujesz użyć, znajduje się w niedostępnym zasobie sieciowym.
Kliknij przycisk OK, aby spróbować ponownie lub wprowadź alternatywną ścieżkę do folderu zawierającego pakiet "iTunes64.msi" w polu niżej".
Pobierz instalkę iTunes ze strony Apple i zainstaluj.
Napisano 01 grudnia 2015 - 22:19
Niestety, ale wyskakuje tak sam komunikat jak przy próbie odinstalowania programu.
Napisano 02 grudnia 2015 - 00:26
Niestety, ale wyskakuje tak sam komunikat jak przy próbie odinstalowania programu.
W takim razie coś masz posypane w systemie.
Napisano 02 grudnia 2015 - 20:57
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych