Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Outlook 2016 - synchronizacja kontakty , kalendarz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ArKaD

ArKaD
  • 11 postów

Napisano 26 listopada 2015 - 07:48

Witam

Ponowiam prośbe o pomoc w konfiguracji Outlook 2016.

Skonfigurowałem pocztę i dzała ok , probelm mam z kontaktami i kalnedarzem z konta icloud.

Na sieci znalazłem opis jak to zrobić w Outlooku 2011 , tam był program w ustawieniach "Sync Service" , w outlooku 2016 w ustawieniach tego nie ma , natomiast w samym programie na zakładce Narzędzia,  znalazłem Stan synchronizacji - więc coś wydaje mi się że idzie to zrobić , ale jak ?

Prosze o pomoc i z góry dziękuję za odowiedz

#2 prezioso

prezioso
  • 132 postów

Napisano 29 lutego 2016 - 21:46

Podbijam pytanie :) 

#3 Gość_piomic75_*

Gość_piomic75_*

Napisano 29 lutego 2016 - 23:19

Kolego Outlook 2016 for Mac nie umozliwia synchronizacji z zadnym znanym mi uslugodawca poczty, nie liczac poczty na serwerach Exchange. Sprawdzilem gmaila, icloud,outlook.com i kilka innych platnych i bezplatnych kont email. Poswiecilem okolo 2 tygodnie na znalezienie rozwiazania, poddalem sie i wykupilem poczte Exchange.

Sprawdzalem tez poczte oferowana przez Az.pl & Home.pl (podobno Exchange, jak sie okazalo Exchango podobne i tez nie dziala) ten sam Outloook ale na Windows synchronizuje bez problemu :-/ 

#4 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 20 marca 2016 - 13:19

Nic się w tej kwestii nie zmieniło? 

Nie ma takiej możliwości aby synchronizowały się wpisy w kalendarzu? Wpisuje coś na iPhone i później abym miał ten wpis na Mac. Podoba mi się program outlook2016 przypadł mi o wiele bardziej do gustu niż ten domyślny Applowski. 

iPhone 15 Pro 256GB

Lenovo LOQ

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych