Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wasteland 2

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 circos

circos
  • 462 posts
Posted 21 November 2015 - 22:37

Hmmmm... wyszedł Fallout 4 i wszyscy fani postapokaliptycznego świata zacierają rączki kiedy to dzieło pojawi się na Mac :) ale w międzyczasie można zagrać w projekt dumnie noszący tytuł pioniera w dziedzinie gier turowych osadzonych w świecie gdzie kanibale i mutanty wraz z ludźmi żyją i każdego dnia walczą o prztrwanie.

Grał ktoś może ?

there's no day off for heroes

 A1181 |  A1342 |  A1502

#2 DanielF

DanielF
  • 5779 posts
  • SkądSiedlce

Posted 21 November 2015 - 23:20

Warto i nie ma co porównywać RPG do FTP ze szczątkowym elementem RPG. Kupiłem na Steamie - teraz za darmo jest dodatkowo wersja Directions Cut z lepszą grafiką na nowym silniku Unity. Polecam, gra warta każdej złotówki bez szajsu z bethesdy typu DLC zbroja dla konia za 100 zł lub, aby ukończyć grę lub zobaczyć jak miała wyglądać kup 3 kolejne DLC za 300 zł.

Fallout ...war, war never changes...

#3 circos

circos
  • 462 posts
Posted 22 November 2015 - 20:10

DanielF, a rozpykałeś jak klikać w grze? Bo jak zaznaczam drużynę to nie mogę jej wskazać miejsca, gdzie mają iść tylko muszę klawiszami W/S/A/D jeździć po mapie wspierając się rotacją Q/E i dopiero po najechaniu na coś - wskazuję im cel podróży. Bezsensu to jest i nie mogę tego przeskoczyć - próbowałem już kliknięcia + command / control ale nic nie działa :(

#4 DanielF

DanielF
  • 5779 posts
  • SkądSiedlce

Posted 22 November 2015 - 21:08

mam magicmouse i gra się identycznie jak na PC, klikam lewym myszki i idą tam gdzie wskazuję, jak większa lokalizacja to uruchamiam mapkę klikam na mapce i przenosi widok to tego miejsca, klikam w danym miejscu i idą.

#5 circos

circos
  • 462 posts
Posted 22 November 2015 - 21:13

to weź sprawdź proszę na touch padzie bo naprawdę ale nie mogę rozkminić tego jak na byle gdzie kliknięciu mam im wydać komendę do poruszenia się :( Niestety nie mam magicmouse 

#6 DanielF

DanielF
  • 5779 posts
  • SkądSiedlce

Posted 22 November 2015 - 21:26

Na touchpadzie? wolę podłączyć myszkę z bierdy za 25 zł niż się męczyć

#7 dziadBartas

dziadBartas
  • 7 posts

Posted 21 January 2016 - 13:40

Warto i nie ma co porównywać RPG do FTP ze szczątkowym elementem RPG. Kupiłem na Steamie - teraz za darmo jest dodatkowo wersja Directions Cut z lepszą grafiką na nowym silniku Unity. Polecam, gra warta każdej złotówki bez szajsu z bethesdy typu DLC zbroja dla konia za 100 zł lub, aby ukończyć grę lub zobaczyć jak miała wyglądać kup 3 kolejne DLC za 300 zł.

Czy na Macbooku Pro z początku 2015r. da się w miarę płynnie pograć?

iPhone 6S Plus, iPad Air, iMac 27' (2010), Macbook Pro (2015), iWatch

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users