Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

car audio a touch

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 napa

napa
  • 122 posts

Posted 18 December 2007 - 11:30

mam pytanie czy radia tego typu http://www.jvc.pl/pr...ts#product-tabs beda wspolpracowaly z ipodem touch, chodzi mi o podlaczenie ipoda do radia przez dock i kabel ktory jest w zestawie z radiem

#2 jankor

jankor
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 18 December 2007 - 13:58

Prawdopodobnie nie, bo z iPodem Touch nie wspolpracuja wczesniejsze akcesoria.

#3 rafalyjm

rafalyjm
  • 75 posts

Posted 18 December 2007 - 18:45

Zawsze pozostaje opcja podłączenia iPoda poprzez gniazdo słuchawkowe :P ;)

#4 MICHALSF

MICHALSF
  • 30 posts

Posted 18 December 2007 - 18:54

najlepiej kupić takie urządzonko 60-80 zł na allegro które synchronizuje się z radiem na wpsólnej częstotliwości i odpala muze z ipoda bezprzewodo ma się rozumieć dostepne w wersji białej i czarnej potwierdzone działa z touchem to jest rozwiązanie akurat dla mnie oczywiście jak tylko nabędę ipoda :)

#5 napa

napa
  • 122 posts

Posted 18 December 2007 - 19:21

no tak tylko jak sie jedzie z londynu do glasgow przez kilka dobrych godzin to w wypadku takiego radia odpada problem zasilania , fm transmitera mam fajna sprawa ale baterie wymieniam co godzine:( a nie wiecie czy sa jakies przejsciowki do dokow do ipodow??

#6 wegorzyk

wegorzyk
  • 674 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 December 2007 - 20:01

Skoro znasz drogę z Londynu do Glasgow to tomtoma możesz wyłączyć:))) Jankor trzeba się zastanowić w wypadku radia jvc i ipoda co jest akceroriem dla czego. Myślę, że ipod jest akcesoriem dla jvc, więc podłączenie przez gniazdo słuchawkowe powinno jak najbardziej zadziałać.

#7 napa

napa
  • 122 posts

Posted 18 December 2007 - 22:30

no tak tylko chodzi o wykorzystanie specjalnego kabla ktory jest do tego radia dolaczany a jest dedykowany do ipodow

#8 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 18 December 2007 - 22:34

dzwiek powinien byc.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users