Cześć.
Czy macie jakieś sposoby jak nosić EarPodsy, tak, by nie wypadały z uszu? W moim przypadku wystarczy że delikatnie poruszę głową i słuchawki wypadają. Szczerze podziwiam ludzi, którzy potrafią nosić te słuchawki.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 21 listopada 2015 - 15:47
Cześć.
Czy macie jakieś sposoby jak nosić EarPodsy, tak, by nie wypadały z uszu? W moim przypadku wystarczy że delikatnie poruszę głową i słuchawki wypadają. Szczerze podziwiam ludzi, którzy potrafią nosić te słuchawki.
Napisano 21 listopada 2015 - 16:19
Jak masz z tym problem, to zakręć sobie kabelki wokół uszu zanim wetkniesz je do kanalików - mnie to pomaga jak mam dużo ruchów głową do wykonania podczas słuchania, w innych wypadkach zakładam normalnie i jest OK.
Ewentualnie zastanów się nad zakupem:
there's no day off for heroes
A1181 | A1342 | A1502
Napisano 21 listopada 2015 - 16:24
Właśnie te słuchawki nawet po zakręceniu ich w taki sposób mają problem z utrzymaniem się w moich uszach. Tzn. jest lepiej, ale to nadal nie to.
Jak nazywa się ten "przyrząd" z drugiego zdjęcia? Wygląda ciekawie.
Napisano 21 listopada 2015 - 16:29
Tutaj jest niby jakiś model:
http://www.amazon.co...s/dp/B00A7VYO90
ale szukaj po google po haśle: "EarPods ear loop"
there's no day off for heroes
A1181 | A1342 | A1502
Napisano 21 listopada 2015 - 17:03
To co na pierwszym zdjęciu podejrzanie mocno wygina przewód, ja bym nie ryzykował na dłuższą metę tak go wyginać.
Telefon: iPhone XR.
Komputer: Macbook Pro 13" early 2015.
Napisano 21 listopada 2015 - 19:59
Jeżeli chodzi o Earpodsy to polecam takie gumowe "wtyczki" firmy Earhoox. Używam ich do biegania/siłowni i solidnie się trzymają, nawet gdy pociągam za nie. Ogólnie mi w trakcie biegania bardzo rzadko wypadają "czyste" EP.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 27 kwietnia 2016 - 21:26
Zakino
Nie chcesz się pozbyć uchwytów do Earpodsów ?
Kupiłbym z chęcią, ale opcja zakupu na eBay mnie przeraża.
Pozdrawiam
Michał
Napisano 29 kwietnia 2016 - 16:25
Zakino
Nie chcesz się pozbyć uchwytów do Earpodsów ?
Kupiłbym z chęcią, ale opcja zakupu na eBay mnie przeraża.
Pozdrawiam
Michał
michasp - też używam tych nakładek. Wcześniaj miałem problem z wypadaniem słuchawek, a nie chciałem się rozstawać z Earpodami.
Może je kupić już w Polsce -> http://earhoox.pl jak również na allegro.
Napisano 30 maja 2016 - 10:47
Ja po "zużyciu" pierwszych słuchawek (earpodów) zaszalałem i kupiłem zestaw Dr Dre - Beats douszne - te z płaskim przewodem mikrofonem i kilkoma kompletami wkładek.
Jak tylko kupiłem, to okazało się, że earpody które miałem wcześniej to był cud techniki jeśli chodzi o trzymanie sie w uszach.
Beatsy wypadały mi z uszu juz nie po przekręceniu głowy ale po prostu jak szedłem od wstrząsania głową. Żadna z trzech wkładek nie potrafiła utrzymać się w moich uszach. O bieganiu mogłem zapomnieć Do tego konsolka sterująca była w porównaniu do oryginału średnia, ciężko chodziła.
Wróciłem do earpodów,
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych