Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 19 November 2015 - 12:40
Posted 19 November 2015 - 12:42
Pewnie, że warto, w końcu to nowszy model Ale jeśli wolisz większe ekrany to może zaboleć trochę. Ja sobie nie wyobrażam już powrotu do wielkości 5S
iPhone 14 PRO Max
Posted 19 November 2015 - 13:21
dzięki z odp. chociaż chciałbym poznać więcej konkretów bo samo to, że to nowszy model mnie nie przekonuje z IP6+ jestem bardzo zadowolony, bateria trzyma na luzie 2 dni, chociaż i tak z przyzwyczajenia ładuje codziennie, ale w razie czego jak tego nie zrobie to jest świetna. Aparat jest ok, chociaż nie pogarziłbym lepszym, wielkość mi odpowiada, ale 4.7 powinno byc nieco łatwiejsze w obsłudze jedną ręką. Nowszy procesor i więcej ramu z 6s jest spoko. No i przyszłościowa sprzedaż byłaby korzystniejsza. Tego pewnie bym teraz sprzedał za 2300, może 2400, a IP6s mam okazje wziąć za 2250 to chyba się opłaca
Posted 19 November 2015 - 19:58
dzięki z odp. chociaż chciałbym poznać więcej konkretów bo samo to, że to nowszy model mnie nie przekonuje
z IP6+ jestem bardzo zadowolony, bateria trzyma na luzie 2 dni, chociaż i tak z przyzwyczajenia ładuje codziennie, ale w razie czego jak tego nie zrobie to jest świetna. Aparat jest ok, chociaż nie pogarziłbym lepszym, wielkość mi odpowiada, ale 4.7 powinno byc nieco łatwiejsze w obsłudze jedną ręką. Nowszy procesor i więcej ramu z 6s jest spoko. No i przyszłościowa sprzedaż byłaby korzystniejsza. Tego pewnie bym teraz sprzedał za 2300, może 2400, a IP6s mam okazje wziąć za 2250 to chyba się opłaca
W 6+ "na plus" jest przede wszystkim bateria, bateria i jeszcze raz bateria. Poza tym: stabilizacja optyczna przy robieniu zdjęć (której o zgrozo nie wrzucili do 6s) i oczywiście wielkość ekranu / rozdzielczość / większa gęstość pikseli tworzących obraz. Czasem przydaje się też rozszerzona klawiatura w trybie poziomym (itp. fukcje).
Pomogłem ? - Lubię to
Posted 22 November 2015 - 22:26
Witam, mam już w domu 6s, narzeczona wzięła jednego i miałem okazje go porównać ze swoim 6 plusem. Na korzyść 6s przemawia na pewno aparat, szczególnie kiedy jest ciemno zdjęcia są wyraźniejsze i jaśniejsze. Oglądane te same filmy też ładniejsze i wyraźniejsze są na 6s. Baterii jeszcze nie porównywałem, ale wydaje mi się, że jak dla mnie pewnie bę∂zie wystarczająca bo w 6+ pod koniec dnia mam 75% kiedy odłączam po nocy no to pewnie przejde na 6s. Jeżeli ktoś jeszcze chciałby dorzucić swoje trzy grosze to chętnie wysłucham. Pewnie wrzuce nie długo 6s i starego 6 plusa w dziale sprzedaż. Pozdrawiam.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users