Hej, mam pytanie dotyczące aplikacji ZDROWIE - dość nowy produkt. O ile mierzenie kroków, kilometrów, czy pięter nie jest zastanawiająca, a kartę medyczną w telefonie uważam za pomysł genialny i dostęp do niej z pozycji alarmowego połączenia (bez konieczności odblokowania telefonu) także. Większy pewnie problem stanowi fakt iż nawet jak ktoś nas znajdzie leżącego i nieprzytomnego na chodniku, to nie będzie wiedział, że z takiego cudu techniki może skorzystać i dowiedzieć się, co może być potencjalną przyczyną naszej niedyspozycji. Mam nadzieję, że z czasem społeczna świadomość będzie większa, choć nikomu nie życzę żeby się znalazł w takiej sytuacji
Jednak o co chodzi z poziomem cukru, tętna, spożywanego alkoholu, czy aktywności seksualnej i innych?
Polega to na każdorazowym wprowadzaniu wyników, na podstawie czego nasz genialny telefon wyda opinie lekarską???
Będę wdzięczny jak ktoś w krótki i czytelny sposób opisze mi funkcjonowanie tej aplikacji
Swoją drogą ciekawe, kiedy telefon na podstawie zgromadzonych informacji będzie wystawiał receptę.
Pozdrawiam.