Słuchawki EarPods są strasznie cicho.
Napisano 31 października 2015 - 17:28
Napisano 31 października 2015 - 18:16
jaki telefon? Jaki iOS? Może masz ustawiony limit głośności?Pare dni temu zauważyłem ze moje słuchawki, ciszej grają muzykę. Uznałem ze moze trzeba je wyczyścić, bo mógł nagromadzić sie brud i to dlatego, ale kiedy zwykłym patyczkiem higienicznym obczyscilem je z zewnątrz to teraz grają strasznie cicho, ze prawie nic nie słychać. Co sie stało, co robić? Dodam ze słuchawki są oryginalne, kupowane w salonie.
Napisano 31 października 2015 - 20:54
IPhone 5 iOS 9.1, nie ustawiałem żadnego limitujaki telefon? Jaki iOS? Może masz ustawiony limit głośności?
Napisano 31 października 2015 - 21:05
ustawienia-> muzyka-> limit głośności zobacz jakie masz tutaj ustawienia. Jeżeli słuchawki zaczęły gorzej grać zaraz po czyszczeniu to jedyne co mi przychodzi do głowy to fizyczne zapchanie siatki.IPhone 5 iOS 9.1, nie ustawiałem żadnego limitu
Napisano 31 października 2015 - 21:11
a znasz jakies sposoby na odczyszcenie tych słuchawek?ustawienia-> muzyka-> limit głośności zobacz jakie masz tutaj ustawienia. Jeżeli słuchawki zaczęły gorzej grać zaraz po czyszczeniu to jedyne co mi przychodzi do głowy to fizyczne zapchanie siatki.
Napisano 31 października 2015 - 21:14
a znasz jakies sposoby na odczyszcenie tych słuchawek?
tylko profilaktyczne
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych