Witam,
Wszystkie propozycje, pytania, sugesie dotyczące aplikacji dla ATV4 proszę pisać w tym temacie.
Dziękuję
Pozdrawiam
GAMA007
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 30 October 2015 - 23:36
Witam,
Wszystkie propozycje, pytania, sugesie dotyczące aplikacji dla ATV4 proszę pisać w tym temacie.
Dziękuję
Pozdrawiam
GAMA007
Posted 31 October 2015 - 09:57
Witam, czy w ATV4 w Radio intnieje możliwość wyszukanie dowolnej stacji, czy tylko proponowane stacje...jak mam w ATV2 ????
Posted 31 October 2015 - 11:41
MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO
Posted 31 October 2015 - 12:16
Dzięki za założenie super tematu.Dla mnie niezbędne aplikacje to byłyby pogodowa np. AccuWeather, TVN Player, iPla, iPlex, Superfilm. Może i jakieś polskie podcasty. No i apki związane z automatyką domową współpracujące ze sprzętem np. D-Linka (webcam,inteligentne gniazdka itp)- łączące ATV4 jako centrum domowej rozrywki i zarządzania.
Posted 31 October 2015 - 12:32
Mi chodzi o coś innego np. chcę znaleść Radio Olsztyn..lokalne radio....mam ręcznie przeszukać z listy kilka tysięcy stacji? rmf, zet, polskie radia są na listach gotowe. Mam SONOSA ZP90, a w nim bez problemów....
Posted 31 October 2015 - 16:45
Od początku kiedy używaM ATV korzystam jednocześnie z NAS (Synology) , dlatego czekam z niecierpliwością na Infuse z FireCore .
Posted 03 November 2015 - 12:55
Edited by cezdeville, 03 November 2015 - 13:02.
Posted 03 November 2015 - 13:26
W oczekiwaniu na infuse, szukam innej aplikacji dzięki której podpięty dysk do routera w technologi wi fi ac1900, będzie widoczny w @tv4 i będę mógł z niego oglądać filmy. Jest coś innego?
MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO
Posted 04 November 2015 - 10:25
Witam,
Dobra wiadomość dla tych którzy pytali o 3D.
Firma Pangea zaoferuje gry w formacie 3D.
http://pangeasoft.net/iphone/3dtv/
Pozdrawiam
GAMA007
Posted 06 November 2015 - 13:25
W oczekiwaniu na infuse, szukam innej aplikacji dzięki której podpięty dysk do routera w technologi wi fi ac1900, będzie widoczny w @tv4 i będę mógł z niego oglądać filmy. Jest coś innego?
Niestety nic na tą chwilę nie ma, trzeba czekać na Infuse, miejmy nadzieje, że szybko to ogarną. Jest niby plex ale z tego co czytałem nie daje rady obsługiwać poprawnie wszystkich formatów Audio/Video.
Edited by Blowy, 06 November 2015 - 13:27.
Posted 06 November 2015 - 22:40
Posted 07 November 2015 - 08:45
Od początku kiedy używaM ATV korzystam jednocześnie z NAS (Synology) , dlatego czekam z niecierpliwością na Infuse z FireCore .
nie musisz czekać są już aplikacje w appstorze, które pozwalają z synka odtwarzać pliki, atv pięknie wykrywa synology serwer czy ja to się tam nazywa, można przeszukiwać foldery (co przebiega o wiele sprawniej niż na atv2) napisy (łącznie z polskimi znakami) działają wyśmienicie - są zaciągane z ze strony opensubtitles (po uprzednim zalogowaniu).
Także już teraz, na starcie atv 4 jest dużo bardziej uniwersalne niż atv 2 po złamaniu. Do innych streamerów nie porównuje, bo nie używałam (za wyjątkiem ras pi 2 - szału nie zrobiło), ja jestem zadowolony. Jak dojdą polskie apki typu ipla, tvn player, netflix etc. to będzie można zapomnieć o linearnej tv.
Posted 07 November 2015 - 11:24
nie musisz czekać są już aplikacje w appstorze, które pozwalają z synka odtwarzać pliki, atv pięknie wykrywa synology serwer czy ja to się tam nazywa, można przeszukiwać foldery (co przebiega o wiele sprawniej niż na atv2) napisy (łącznie z polskimi znakami) działają wyśmienicie - są zaciągane z ze strony opensubtitles (po uprzednim zalogowaniu).
Także już teraz, na starcie atv 4 jest dużo bardziej uniwersalne niż atv 2 po złamaniu. Do innych streamerów nie porównuje, bo nie używałam (za wyjątkiem ras pi 2 - szału nie zrobiło), ja jestem zadowolony. Jak dojdą polskie apki typu ipla, tvn player, netflix etc. to będzie można zapomnieć o linearnej tv.
Posted 08 November 2015 - 00:18
iPhone X 64 GB Silver ,iPad Air 2 16 GB, iPad Pro 9'7 32 GB ,MacBook 12”, MacBook Pro 15" /2016, Apple TV2, Apple TV4, Apple Watch steel series 1, AirPods
Posted 08 November 2015 - 13:51
Posted 08 November 2015 - 14:24
Posted 08 November 2015 - 20:44
Jak każdy zauważył obecnie w telewizji komercyjnej leci niezły chłam, niektóre programy wołają o pomstę do nieba. Jak na tabletach czy telefonach nie było problemu tak w przypadku Apple TV może to być jakieś zagrożenie dla telewizji kablowych i satelitarnych. Niebawem wejdzie Netflix, posiadanie TVN Player, Ipla czy HBO Go pozwala odciąć się zupełenie od abonamentu TV. Te wszystkie platformy telewizyjne mogą dostać po dupie, więc celowo może tego nie być.
Posted 17 November 2015 - 13:30
Pluto TV i Filmbox wywalają mi się na atv4.
Pozzdro, aa
Posted 20 November 2015 - 08:37
jest. "Local-cast". Działa, polecam.
Posted 20 November 2015 - 10:25
Filmbox zaczął działać.
Jeśli radia lokalne to Jaromira Radio on TV - płatne ale działa. Można dodawać własne strumienie.
@Jaromir Kopp
Dodaj podcasty i zarobisz kuuuupe siana:)
Pozzdro, aa
Posted 21 November 2015 - 18:34
Posted 22 November 2015 - 17:13
Działają wam filmy w aplikacji filmbox? Mi na iphone działają a na ATV4 nie, jest mały zakaz obok "play".
Posted 22 November 2015 - 18:33
Działają wam filmy w aplikacji filmbox? Mi na iphone działają a na ATV4 nie, jest mały zakaz obok "play".
Miałem to samo. Pomogło odtworzenie n@TV i wgranie wszystkiego on nowa.
Pozzdro, aa
Posted 22 November 2015 - 18:49
Edited by EMU, 22 November 2015 - 19:10.
Posted 03 December 2015 - 21:18
0 members, 1 guests, 0 anonymous users