Witam, mam taki problem nie mogę wyjąć tacki karty sim, mam oryginalny kluczyk wsadzam wusuwa się, ale nie mogę jej wyjąć, żadne ruszanie zamykanie otwieranie ciągnięcie nie pomaga chyba karta się zablokowała. Telefon mam na gwarancji co mam zrobić>????? POMOCY!!!

Iphone 6 nie mogę wyjąć tacki karty
Napisano 29 października 2015 - 17:09
Napisano 29 października 2015 - 17:34
Miałem to samo. Musisz pomiędzy tackę z kartą a telefonem wsadzić coś twardego ( od strony gdzie jest sim) , aby docisnąć kartę sim do tacki i wtedy wyjdzie. Ja dociąłem kawałek plastiku z opakowania po bateriach Nie wiem dlaczego tak jest, karte mam orginalną, nie docinałem.
Napisano 29 października 2015 - 17:42
Z tego co widziałem pomiędzy, to jak gdyby karta nie jest w miejscu na tace w którym powinna być i nwm czy to coś pomoże, a nie chce pogorszyć sytuacji wpychając tam jeszcze jeden plastik
Napisano 29 października 2015 - 18:24
Koledze wyżej się udało. Jeżeli nic wcześniej nie grzebałeś może być jakaś wada fabryczna. Skoro masz gwarancję uderzaj do autoryzowanego serwisu i nie kombinuj bo możesz przekombinować
Napisano 29 października 2015 - 18:56
Dodam, że po zakupie włożyłem kartę. Potem pierwszy raz chciałem ją zmienić i też nie chciało wyjść trochę ruszania siły i poszło z oporem. Teraz 3 raz chciałem zmienić i nie idzie, próbowałem podważyć tą kartę igłą do szycia i nic,nie chcę uszkodzić telefonu. Jutro oddam do serwisu przyjmą taką usterkę na gwarancje>?trzeba mieć ukończone 18 lat, aby oddać sprzęt do serwisu?
Użytkownik undecided edytował ten post 29 października 2015 - 19:55
Napisano 11 listopada 2015 - 22:36
Podsumowując od zakupu telefonu nie mogłem wyjąc pierwszej włożonej karty, lecz jakoś się udało wsadziłem 2 kartę i nie mogłem jej wyjąc nie dało rady. Oddałem telefon do serwisu po tygodniu odebrałem nowy telefon Jeżeli wam się zdarzy taka sytuacja nie kombinujcie, bo łatwo można uszkodzić obudowę(aluminium jest bardzo podatne na wgniecenia, próby podważania karty itp.), więc nie warto tam grzebać tylko oddawajcie do serwisu.
Użytkownik undecided edytował ten post 11 listopada 2015 - 22:59
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych