Witam wszystkich mój problem polega na tym, że kiedy mój iphone jest podłączony pod WiFi aplikacje z AppStore pobierają sie bardzo, ale to bardzo wolno. Podobna sytuacja jest przy słuchaniu muzyki na Spotify oraz próbie pobrania piosenki do offline. Po wyłączeniu WiFi i korzystaniu z internetu mobilnego aplikacje pobierają się szybko. Czy może ktoś wie w czym leży problem? Próbowałem już zapominania sieci oraz restartu ustawień sieci. Na iphonie zainstalowany jest IOs 9.1. Z góry dziękuje za odpowiedzi .

Wolne pobieranie przez Wi Fi- iphone 5
Napisano 25 października 2015 - 16:24
Napisano 03 listopada 2015 - 20:12
Mam taki sam problem. Podejrzewam, że to wina softu. Poczekaj na 9.2
Napisano 03 listopada 2015 - 20:13
- Kuba2000 lubi to
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 15 listopada 2015 - 22:45
Podłącze się do tematu . Mam Ip 6 . ios 8 . Na moich 2 routerach w domu i 3 modemach pobiera bardzo wolne (testowałem wszyskie) . Jak podłącze się pod wifi kolegi jest to samo , nie da sie nic pobrac . Ale za to na wifi u mojej dziewczyny działa wszystko super . Pobiera się szybko , nic sie nie zacina . Pomimo tego że mam 4x szybszy internet . Zerowałem ustawienia sieciowe , kombinowałem z zapomnaniem sieci i nic . Dziś od samego rana z tym walcze i bez skutku . jakies pomysły ? :<
Napisano 15 listopada 2015 - 22:58
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 15 listopada 2015 - 23:14
Co ma do tego server apple jeżeli na moim wifi pobiera bardzo wolno , a na wifi mojej dziewczyny pobiera z normalną prędkoscią ?
Napisano 15 listopada 2015 - 23:30
Co ma do tego server apple jeżeli na moim wifi pobiera bardzo wolno , a na wifi mojej dziewczyny pobiera z normalną prędkoscią ?
Przeczytałeś cały wątek, który podałem prawda? Wszystkie posty?
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych