Witam. Dlaczego nie mogę pisać w większości działów? Chodzi m.in o "Rozmowy ogólne iPhone, iPad" - gdy ja chcę dodać jakiś post w danym temacie, temat widnieje jako zablokowany a ja nie mam możliwości napisania czegokolwiek, mimo że posty innych użytkowników cały czas się w nim pojawiają. Specjalnie założyłem drugie konto, bo myślałem że na moim pierwszym coś jest spaprane - niestety i na tym koncie nie mam możliwości udzielania się w tematach. Co jest nie tak? Dlaczego nie mogę nic pisać?
Nie mogę pisać w większości działów
Napisano 26 października 2015 - 06:38
Napisano 20 września 2018 - 14:09
Witam. Zapoznałem się z czego to wynika, bezpieczeństwo, chińskie ataki itd, ale to powoduje, że gdzieś trzeba napisać 5 postów o niczym aby dopiero dostać się z rozmową tam gdzie się potrzebuje.
Napisano 21 września 2018 - 11:31
Witam. Zapoznałem się z czego to wynika, bezpieczeństwo, chińskie ataki itd, ale to powoduje, że gdzieś trzeba napisać 5 postów o niczym aby dopiero dostać się z rozmową tam gdzie się potrzebuje.
Dokładnie mam taki sam problem
Napisano 22 września 2018 - 17:09
Napisano 22 września 2018 - 17:24
Ale jaki problem w tym aby udzielać się na forum przed zaakceptowaniem? Też nie tak dawno byłem w tym miejscu co wy. Wejdźcie na mój profil i sprawdźcie gdzie pisałem pierwsze posty. Rozmawiajmy
Pro 2012, 14 Pro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych