Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Przesyłanie filmów z iphone na ipad

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 aaid84

aaid84
  • 4 posts

Posted 17 October 2015 - 21:32

Witam.

Mam pewien problem, a mianowicie chcialbym przysyłać nagrania wideo w jakości 1080p, 60 fps z iphone na ipada. Icloud odpada bo konwertuje do 720p i 30 fps. Air Drop to ogólnie nie udana technologia od IOS 9 wogole "nie widzi" ani ipada, ani iphone żony. Jeżeli jest jeszcze jakaś inna możliwość to proszę napisać, chyba, że jest jakaś aplikacja w appstore dedykowana to tego typu transferu. Z góry dziękuje. 

#2 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 18 October 2015 - 08:13

Co do aplikacji: http://myapple.pl/fo...cji-przeczytaj/

Natomiast jak masz CCK zawsze możesz podłączyć iPhone do iPada po kablu i przesłać.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#3 radzion

radzion

master of disaster

• 1193 posts

Posted 21 October 2015 - 19:26

Ja tam nie mam problemow z przesylaniem zdjec i filmow poprzez AirDrop. Dziala sprawnie, bardzo szybko i intuicyjnie. Ja bym upatrywal sie w niewlasciwym uzyciu lub niepoprawnej konfiguracji (o ile takowa istnieje). Przy wlaczeniu AirDrop trzeba po prostu wybrac kto bedzie mogl odbierac nasze dane np. tylko kontakty. Cos musisz robic zle. Co masz na mysli, ze to nieudana technologia? Ja korzystam czesto i sobie chwale.

• irek47 likes this

 iMac + MacBook Air + Time Capsule |  iPhone 12 Pro |  iPhone 11 Pro Max |  WATCH + Band(PRODUCT) RED |  iPad Pro 12,9" +  Pencil

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users