Kupiłem AW Sport silver i nosiłem go przez dwa tygodnie, nie widziałem żeby jakoś się rysował ale fakt faktem, że cały czas myślałem o tym aby uważać (chore na dłuższą metę)
podyktowane to było tym, że zaraz po kupnie i wyjęciu z pudełka wiedziałem, że sprzedam go prędzej czy później, a jak się okazało, było to "prędzej"
Dlaczego ?
Dlatego, że noszę zwykły zegarek który jest dość ciężki a AW sport jest strasznie lekki - za lekki !! nie czuć go na ręce co jest nieakceptowalne, przynajmniej dla mnie, ale dla kogoś kto uprawia sport, pewnie plus :-)
Dodatkowo, często pakuję łapy do kompów, między biurko a ścianę i non stop zegarek narażony jest na zarysowanie, więc decyzja była taka, że albo AW w wersji stal albo żaden.
No i tak się stało, że 10 min temu zamówiłem AW SS z białym paskiem gumowym.
Dodam tylko, że te paski gumowe są świetne. a zamienniki na allegro za 70 zł niczym się nie różnią (no może delikatnie jest cieńszy)
Ja polecam AppleWatch, myślałem że ładowanie dzień w dzień to jakaś tragedia, ale po zakupie stacji dokującej za 70 zł nawet mi to nie przeszkadzało, ładnie odkładasz wieczorkiem i już.
Acha, no i bateria od 8 rano do 17 baterie mam na poziomie 60% także spoko