Witam!
Czy jest możliwość, żeby gdy dojeżdżam do lewego boku ekranu nie pojawiał mi się ten pasek boczny (tryb pełnoekranowy? Jest to wyjątkowo uciążliwe.
Pozdrawiam
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 07 października 2015 - 00:40
Witam!
Czy jest możliwość, żeby gdy dojeżdżam do lewego boku ekranu nie pojawiał mi się ten pasek boczny (tryb pełnoekranowy? Jest to wyjątkowo uciążliwe.
Pozdrawiam
Napisano 07 października 2015 - 08:42
Witam!
Pozdrawiam
W trybie pełnoekranowym nie ma możliwości wyłączenia tego.
Być może jest jakaś magiczna funkcja, która może to wyłączyć, może nowy Onyx pomoże, ale na razie nie ma wersji pod El Capitan. Trzeba czekać.
Użytkownik Yellowfrog edytował ten post 07 października 2015 - 08:51
Napisano 19 października 2015 - 11:02
Przyłączam się do pytania. Jeśli istnieje już jakiś sposób na pozbycie się tego to będę bardzo wdzięczny za informacje.
Napisano 19 października 2015 - 12:29
W trybie pełnoekranowym nie ma możliwości wyłączenia tego.
Być może jest jakaś magiczna funkcja, która może to wyłączyć, może nowy Onyx pomoże, ale na razie nie ma wersji pod El Capitan. Trzeba czekać.
Poprawka, właśnie wyszedł nowy Onyx pod El Capitan, ale niestety nie ma w nim opcji wyłączenia tego paska w Safari.
Na forach widzę, że wszyscy na to narzekają.
Jedyne rozwiązanie jakie znalazłem na Reddicie to umieszczenie systemowego docka z lewej zamiast na dole - wtedy ten boczny pasek się nie pojawia (no ale pojawia się dock - tyle, że ten jest dużo mniejszy i jakby wolniej wyskakuje)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych