Witam, mam problem dość dziwny i kompletnie nie mogę sobie z tym poradzić.
Mój znajomy narzekał od kilku dni ma problem z tym że w jego telefonie w historii połączeń pojawiają się połączenia jego żony telefonu. Jeżeli ktoś dzwoni na jej telefon bądź ona gdzieś dzwoni to po chwili w jego spisie pojawia się ten numer jako nieodebrany. Najdziwniejsze jest to że jego telefon w tym czasie nie dzwonił. Sprawdzaliśmy ustawienia (FaceTime/Głosowe z IPhone) są wyłączone. Samo Facetime jest włączone na obu telefonach ale adresy mają różne (każdy ma zaptaszkowany swój numer telefonu). Jeżeli natomiast wyłączy się Facetime całkowicie problem znika do momentu ponownego włączenia Facetime. Myślałem że to problem IOS9 ale
wczoraj ta sama sytuacja stała się u mnie wieczorem gdzie na obu telefonach mam IOS8.1.
Dzwonił do mnie nieznany telefon, którego nie odebrałem. Dziś rano żona się mnie pyta czy znam taki numer bo u niej w historii się pokazał jako nieodebrany a telefon nie dawał żadnego sygnału dźwiękowego.
Czy ktoś z Was spotkał się z problemem pojawiających się numerów w historii połączeń na innym Iphonie. Też mam dwa telefony na jednym koncie. Wcześniej tego nie było a w ustawieniach nic nie mieszałem
Edited by coy_coyote, 28 September 2015 - 08:48.