Hej, dziś przygotowałem dla Was video-poradnik w którym pokazuję 10 ukrytych funkcji w iOS 9.
Zapraszam do obejrzenia:
https://www.youtube....h?v=MdJ6CcgTNhk
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 21 September 2015 - 11:52
Hej, dziś przygotowałem dla Was video-poradnik w którym pokazuję 10 ukrytych funkcji w iOS 9.
Zapraszam do obejrzenia:
https://www.youtube....h?v=MdJ6CcgTNhk
Posted 29 September 2015 - 18:11
Dzięki cumplu, świetny film. Sam jakiś czas temu czekałem na zoomowanie w wideo a dzięki temu Twojemu filmowi sobie przypomniałem o tym
Posted 29 September 2015 - 18:50
Ja to w sumie doceniam pracę ludzi i fajnie, że sobie tam nagrywasz te filmy i masz pasję. To w dzisiejszych patologicznych czasach jest szczególnie ważne. I za to brawo chłopie.
Ale na Boga, żadna z tych funkcji nie jest „ukryta”....
Tu masz: http://sjp.pl/ukryty
Surface Pro 6 / iPhone 11 Pro Max / iPad Pro 11
Posted 29 September 2015 - 19:05
Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64 --> Black 12/128
Posted 30 September 2015 - 05:46
Już bez przesady, za te raptem ~10k wyświetleń to nie wiem, czy mu na miesięczną opłatę za parking wystarczy. Poza tym każdy może kręcić i zarabiać kokosy, szczególnie za niedługo w dobie nowej monetyzacji YT, która wejdzie w życie już niebawem
Edited by Geble, 30 September 2015 - 05:46.
BEKO MCNA406E40ZXBN HarvestFresh Nofrost A++ || ELECTROLUX EW6F329SP PerfectCare || ELECTROLUX ESF74661RX || Rubin 714p || Paseratti 1.9 TDI
Posted 05 October 2015 - 14:59
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Posted 14 April 2016 - 11:15
10 ukrytych funkcji, które znalazłem przy pierwszym uruchomieniu iOS9.
Czasem podglądam ten kanał, jednak razi mnie w oczy brak głębszego zainteresowania tematem przy niektórych zagadnieniach. Kanał dotyczy wyłącznie produktów Apple więc można by było się czasem lepiej przyłożyć. Czuję również brak wartości dodanej - porady to tak na prawdę n-te filmiki powielające najprostsze artykuły lub instrukcję obsługi. A tematy wymagające większego zastanowienia, typu: "Dlaczego graficy używają maców "- potraktowane strasznie po macoszemu bez zgłębienia tematu, powielające wiele bzdur i tłumaczące oczywistości. Dziennikarze nie znający tematu starają sie go poznać - chociażby przeprowadzają wywiady aby nie udawać ekspertów w tematach, które są im obce, albo po prostu robią głęboki research. Tutaj tego nie ma.
Szkoda, że tak nie wielu jest profesjonalistów - youtuberów w naszym kraju, którzy zajmowali by się jabłkami. Jasne, można chwalić pasję, ale jeżeli stoi się od 3 lat w miejscu ... to warto by było poddać się chwili refleksji. Trochę mi to przypomina zespoły disco-polowe. Kasa coraz większa, a szkoda jej wydać na lekcje wokalu aby poprawić jakość tego co się tworzy.
Posted 24 October 2016 - 14:43
O kurczę! Tak to bym nie wiedział, fajnie! Na pewno skorzystam.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users