Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Synchronizacja facebook(a) z aplikacją "kontakty"

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mycroft

Mycroft
  • 57 posts

Posted 12 September 2015 - 21:28

Cry jest jakieś aktualne rozwiązanie na dodanie do książki adresowej tudzież aplikacji "kontakty" - kontaktów z facebook(a)? Po dodaniu konta fb do książki nie dodało mi żadnych kontaktów, próbowałem manualnie ale z marnym skutkiem. Czy jest jakaś aplikacja do synchronizacji facebook(a) i "kontaktów"?

#2 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1548 posts
Posted 12 September 2015 - 21:51

Kiedyś trzeba było kliknąć przy dodawaniu konta Facebooka przycisk na dole "Get profiles photos" czy jakoś podobnie a potem "update contacts". Ale sprawdź bo nie zamierzam sobie dodawać kontaktów, ostatnio dodał mi wszystkich znajomych a nie tylko kontakty i trzeba było kombinować z grupami w książce adresowej. Może coś się zmieniło.

#3 Mycroft

Mycroft
  • 57 posts

Posted 12 September 2015 - 22:46

Problem w tym, że mi nie dodało nikogo, co lepsze - gdy dodałem kontakt manualnie to nie zaaktualizowało nawet zdjęcia. Kilka osób dodam, ale mam sporo tych kontaktów - za dużo by dodawać każdego manualnie. Kiedyś był program do tego, teraz już go nawet kupić nie można. Próbowałem jeszcze usunąć konto i ponownie je dodać - nic z tego.

#4 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1548 posts
Posted 12 September 2015 - 23:05

Problem w tym, że mi nie dodało nikogo, co lepsze - gdy dodałem kontakt manualnie to nie zaaktualizowało nawet zdjęcia. Kilka osób dodam, ale mam sporo tych kontaktów - za dużo by dodawać każdego manualnie. Kiedyś był program do tego, teraz już go nawet kupić nie można. Próbowałem jeszcze usunąć konto i ponownie je dodać - nic z tego.

Jak ci nie działa to jest stara metoda - zakładasz dowolnego maila na Yahoo.com tylko do synchronizacji kontaktów z Facebooka (co robisz). Potem synchronizujesz kontakty yahoo z książką adresową na Macu. http://computers.tut...-book--mac-3723

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users