Cry jest jakieś aktualne rozwiązanie na dodanie do książki adresowej tudzież aplikacji "kontakty" - kontaktów z facebook(a)? Po dodaniu konta fb do książki nie dodało mi żadnych kontaktów, próbowałem manualnie ale z marnym skutkiem. Czy jest jakaś aplikacja do synchronizacji facebook(a) i "kontaktów"?

Synchronizacja facebook(a) z aplikacją "kontakty"
Posted 12 September 2015 - 21:28
Posted 12 September 2015 - 21:51
Kiedyś trzeba było kliknąć przy dodawaniu konta Facebooka przycisk na dole "Get profiles photos" czy jakoś podobnie a potem "update contacts". Ale sprawdź bo nie zamierzam sobie dodawać kontaktów, ostatnio dodał mi wszystkich znajomych a nie tylko kontakty i trzeba było kombinować z grupami w książce adresowej. Może coś się zmieniło.
Posted 12 September 2015 - 22:46
Problem w tym, że mi nie dodało nikogo, co lepsze - gdy dodałem kontakt manualnie to nie zaaktualizowało nawet zdjęcia. Kilka osób dodam, ale mam sporo tych kontaktów - za dużo by dodawać każdego manualnie. Kiedyś był program do tego, teraz już go nawet kupić nie można. Próbowałem jeszcze usunąć konto i ponownie je dodać - nic z tego.
Posted 12 September 2015 - 23:05
Problem w tym, że mi nie dodało nikogo, co lepsze - gdy dodałem kontakt manualnie to nie zaaktualizowało nawet zdjęcia. Kilka osób dodam, ale mam sporo tych kontaktów - za dużo by dodawać każdego manualnie. Kiedyś był program do tego, teraz już go nawet kupić nie można. Próbowałem jeszcze usunąć konto i ponownie je dodać - nic z tego.
Jak ci nie działa to jest stara metoda - zakładasz dowolnego maila na Yahoo.com tylko do synchronizacji kontaktów z Facebooka (co robisz). Potem synchronizujesz kontakty yahoo z książką adresową na Macu. http://computers.tut...-book--mac-3723
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users