Ad. 2 mam głośniki podpięte pod airport base station i przesyłam dźwięk z atv do nich po airplay. Zastanawialem się tylko czy działa to poprawnie bo nie uśmiecha mi się kombinować z kablem hdmi. Zreszta dźwięk z mojego telewizora jest gorszy ńiz ABS.
Pozzdro, aa
to nie mam nawet możliwości tego sprawdzić ale sprawdzałem przez tvn player po airplay z iphona to dźwięk z video był odtwarzany z głośników mojego kina domowego więc w tę stronę to działa czy w drugą działa nie mam zielonego pojęcia w każdym razie powinno:D co do TV OS 9. to nie trzeba jakichś "laboratoryjnych warunków" żeby wgrać betę kabel usb-c do usb 2.0 lub 3.0 chyba nietrudno znaleźć gorzej z kontem dev a raczej z jego opłaceniem
Ale dam sobie obciąć paznokcia że na następnej konferencji usłyszymy coś w stylu "TV OS 10 Public Beta Today" jakby to działało ja to widzę tak rejestracja na stronie restore ATV przez funkcje wyzeruj w ustawieniach i update przez OTA ale to pewnie za rok 
Chociaż korzystając z tego urządzenia w tej chwili czuje się trochę jak beta tester
To co chciałbym zobaczyć w 9.1 to
-Uniezależnienie siri od regionu( ok jestem polakiem ale znam angielski naprawdę Apple, 4 razy w roku oglądam wasze konferencje bez tłumaczenia heloł" hahaha
-Polskie dyktowanie szybciej przedyktować niż wpisać coś na tej klawiaturze która jest w Apple TV
-Wszystkie aplikacje od Apple działające tak jak zawsze oczekiwał tego Jobs( o ile jestem w stanie zrozumieć że nie ma dużo aplikacji w AppStore o tyle np braku Applowej aplikacji podcasty czy remote na iphona które nie współpracuje z nowym Apple TV to już porażka przecież oni pewnie mają tą "czarną skrzynkę tupolewa" już od roku nawet jeżeli rok temu jeszcze nikt nie wiedział czy jej obudowa będzie czarna czy może różowo złota:D
-Pełne wsparcie dla iCloud Drive tak jak jest to na iPhone
-serwery serwery i jeszcze raz serwery youtube śmiga bez problemu a utwory kupione w iTunes Store tną jakbym miał łączę 256kb/s sprawdzałem aplikacją speedtest na aple tv i wyciąga pełną prędkość mojego łącza więc problem ewidentnie jest made by Apple in California"
Edited by _Artek_, 04 November 2015 - 08:36.