taaaa Jobs napewno
Koniec offtopu
Edited by _Artek_, 18 January 2016 - 14:28.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 18 January 2016 - 14:27
taaaa Jobs napewno
Koniec offtopu
Edited by _Artek_, 18 January 2016 - 14:28.
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
Posted 18 January 2016 - 15:26
nie dawaj zrzutu tylko zrób fotkę ekranu
Posted 18 January 2016 - 16:24
wiadomo że przyczyn przy fotkach może być kilka dlatego poleciłem koledze żeby się przeszedł do sklepu......ale jak już strasznie chce żebym ja to ocenił to na tą chwilę mogę tylko po fotce choć tak jak napisałeś przyczyn przy fotkach może być też dużo więc taka opinia na podstawie fotek też nie będzie "obiektywna" niemniej jednak przy dużej różnicy nawet na fotkach to widać z resztą wystarczy wpisać 6s yellow tint w google i kliknąć w pierwszy link będzie cały topic tylko o jednym
Posted 18 January 2016 - 23:39
Kolego , moglbys powiedziec przy jakiej jasnosci widać to najbardziej ?
wiadomo że przyczyn przy fotkach może być kilka dlatego poleciłem koledze żeby się przeszedł do sklepu......ale jak już strasznie chce żebym ja to ocenił to na tą chwilę mogę tylko po fotce choć tak jak napisałeś przyczyn przy fotkach może być też dużo więc taka opinia na podstawie fotek też nie będzie "obiektywna" niemniej jednak przy dużej różnicy nawet na fotkach to widać z resztą wystarczy wpisać 6s yellow tint w google i kliknąć w pierwszy link będzie cały topic tylko o jednym
Kolega , mogł byś powiedziec przy jakiej jasnosci ekranu najbardziej jest to widoczne ?
Posted 19 January 2016 - 08:09
Przy każdej ale najlepiej widać w nocy tak mniej więcej na 50% jasności
Posted 19 January 2016 - 09:00
iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV
Posted 19 January 2016 - 09:10
Edited by krzysztofsds, 19 January 2016 - 09:10.
Posted 19 January 2016 - 09:30
Żaden egzemplarz nie jest w 100% idealny - także te na wystawach w iSpot. Sprawa jest prosta - tam po prostu jest światło, w którym ekran wygląda na idealnie biały. Podobne światło jest np. w Burger kingu
6S mam od listopada, pewnie też mógłbym się czegoś doszukać, choć uważam, że mam niezły egzemplarz (ekran wygląda lepiej, niż w służbowym iP 6).
iPhone to telefon klasy premium, ale jednak produkowany na masową skalę, więc trudno się dziwić, że jakieś niedoróbki jednak występują. Kiedyś też tak wymieniałem telefony, ale stwierdziłem, że to bez sensu, bo w każdym można się czegoś doszukać.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Posted 19 January 2016 - 10:46
Żaden egzemplarz nie jest w 100% idealny - także te na wystawach w iSpot. Sprawa jest prosta - tam po prostu jest światło, w którym ekran wygląda na idealnie biały. Podobne światło jest np. w Burger kingu
6S mam od listopada, pewnie też mógłbym się czegoś doszukać, choć uważam, że mam niezły egzemplarz (ekran wygląda lepiej, niż w służbowym iP 6).
iPhone to telefon klasy premium, ale jednak produkowany na masową skalę, więc trudno się dziwić, że jakieś niedoróbki jednak występują. Kiedyś też tak wymieniałem telefony, ale stwierdziłem, że to bez sensu, bo w każdym można się czegoś doszukać.
Jak porównujesz w ispocie to chyba warunki oświetleniowe są te same ja się nawet nie czepiam procesorów luzów i innych pierdół ale na ekran patrzę przez cały czas korzystania z telefonu i mnie to denerwuje tym bardziej że 6 miałem idealną i wymieniłam tylko RAZ a nie 7
Posted 19 January 2016 - 14:47
Nie daj sobie wmówić że jest inaczej i że nie masz racji bo jak wiesz że masz to chyba masz.
Bądź cierpliwy i wymieniaj, cierpliwość tych co muszą tego wysłuchiwać nie ma znaczenia.
Jak widzisz żółte to znaczy że jest żółte, ja też widzę różne rzeczy a i czasami słyszę głosy.
Posted 19 January 2016 - 14:55
Nie daj sobie wmówić że jest inaczej i że nie masz racji bo jak wiesz że masz to chyba masz.
Bądź cierpliwy i wymieniaj, cierpliwość tych co muszą tego wysłuchiwać nie ma znaczenia.
Jak widzisz żółte to znaczy że jest żółte, ja też widzę różne rzeczy a i czasami słyszę głosy.
Na te głosy to bym jednak uważał
Posted 19 January 2016 - 15:11
Ja je zwyczajnie słyszę (te głosy).
Mam jeszcze jedno pytanie: Czy jak oddajesz na wymianę to oni (przyjmujący) też to widzą?
Edited by ycbo, 19 January 2016 - 15:11.
Posted 19 January 2016 - 15:19
nie pokazuje tego kurierowi ale znajomi widzą
Posted 19 January 2016 - 22:50
Ciekawe po, której wymienionej sztuce trafisz na czarną listę i przestaną Ci sprzedawać
MacBook Pro Retina 13.3" 2,7 GHz iPhone 6s 64GB Space Grey iPad3 64 GB WiFi + 4G white Apple Watch SS 42mm
Posted 20 January 2016 - 08:24
Ciekawe po, której wymienionej sztuce trafisz na czarną listę i przestaną Ci sprzedawać
ja chce JEDEN dobry......tylko jeden............ jak następny przyjdzie zły zrobie zwrot i eksperyment na żywym organizmie........pójdę do sklepu po samsunga 10 miesięcy jakoś wytrzymam a nigdy nie miałem androida LD
Posted 20 January 2016 - 08:31
Posted 20 January 2016 - 08:39
mam "luźne"4200 za iPhone więc albo pójdę po samsunga albo pójdę do cortlandu. ispota MM i tam kupie
Posted 20 January 2016 - 09:30
Kupuj i na miejscu otwieraj, oglądaj i jak coś to od razu oddawaj i bierz kolejny egzemplarz
Posted 21 January 2016 - 00:01
Kupuj i na miejscu otwieraj, oglądaj i jak coś to od razu oddawaj i bierz kolejny egzemplarz
Stacjonarny reseller może tego nie wytrzymać (nie tylko nerwowo)
Pomogłem ? - Lubię to
Posted 21 January 2016 - 07:54
Stacjonarny reseller może tego nie wytrzymać (nie tylko nerwowo)
uspokajając kolegów nawet nie miałem tego w planie i pomyśleć że wystarczyłyby głupie profile kolorów.........
Posted 21 January 2016 - 10:35
Czesc,
mam do was pytanie, bo tych iPhone'ow mi sie troche w domu nazbieralo. 4x iP6 i 2x iP6s +kilka starszych, ale nie o tym.
Zauwazylem, ze w kazdym iPhone 6 wystepuje powszechnie znany problem z 'klikajacym' ekranem. Pamietam, ze brat i rodzice wymieniali je w ramach gwarancji i zawsze kolejne egzemplarze maja ten sam problem - ekran klika, jakby sie rozwarstwil. Ktorys z rogow zawsze klika. W 5s czy 5 mam to samo. Tylko 4 nie cierpia na te przypadlosc.
Bardzo mnie to interesuje, czy w iPhone 6S wyeliminowali ten problem? Wiadomo wam cos na ten temat? 6S sprawia wrazenie lepiej spasowanego w tej kwestii. Uzywam go kilka dni, wzbranialem sie rekoma i nogami przed zakupem 's'ki', ale bylem zmuszony. Mialem swoj egzemplarz 6, ktora nie klikala, teraz 48h z 6s i nasluchiwanie ekranu.
Do sedna:
Czy byla gdzies wspominka, ze Apple, przy produkcji/projektu 6s wziela pod uwage problem z klikajacym ekranem? Czy wyeliminowali problem?
A moze nie musieli? Moze same z siebie 6s sa 'lepsze' i nie klikaja?
PS. Czy tylko ja uwazam, ze 6S laduje sie dluzej? Jakby mial jakies problemy z ladowaniem. Tak, jak wspominalem, mam dwa egzemplarze i obydwa raz laduja sie szybko, a raz tak wolno, ze trzeba podlaczac wtyczke na nowo, bo naladowac sie nie chce.
Mam telefon i komputer.
Posted 21 January 2016 - 10:45
Czesc,
mam do was pytanie, bo tych iPhone'ow mi sie troche w domu nazbieralo. 4x iP6 i 2x iP6s +kilka starszych, ale nie o tym.
Zauwazylem, ze w kazdym iPhone 6 wystepuje powszechnie znany problem z 'klikajacym' ekranem. Pamietam, ze brat i rodzice wymieniali je w ramach gwarancji i zawsze kolejne egzemplarze maja ten sam problem - ekran klika, jakby sie rozwarstwil. Ktorys z rogow zawsze klika. W 5s czy 5 mam to samo. Tylko 4 nie cierpia na te przypadlosc.
Bardzo mnie to interesuje, czy w iPhone 6S wyeliminowali ten problem? Wiadomo wam cos na ten temat? 6S sprawia wrazenie lepiej spasowanego w tej kwestii. Uzywam go kilka dni, wzbranialem sie rekoma i nogami przed zakupem 's'ki', ale bylem zmuszony. Mialem swoj egzemplarz 6, ktora nie klikala, teraz 48h z 6s i nasluchiwanie ekranu.
Do sedna:
Czy byla gdzies wspominka, ze Apple, przy produkcji/projektu 6s wziela pod uwage problem z klikajacym ekranem? Czy wyeliminowali problem?
A moze nie musieli? Moze same z siebie 6s sa 'lepsze' i nie klikaja?
PS. Czy tylko ja uwazam, ze 6S laduje sie dluzej? Jakby mial jakies problemy z ladowaniem. Tak, jak wspominalem, mam dwa egzemplarze i obydwa raz laduja sie szybko, a raz tak wolno, ze trzeba podlaczac wtyczke na nowo, bo naladowac sie nie chce.
tylko jeden lub 2 na 7 6s które miałem były źle skręcone także raczej rzadko się to zdarza ale się zdarza
Posted 21 January 2016 - 10:55
Czyli jednak problem ten wystepuje. A myslalem, ze 6s jest wolny od tej wady. Moje egzemplarze chyba sa, poczekamy, zobaczymy.
Piszesz, ze 'zle skrecone'? Co masz na mysli? Mozna sobie jakos latwo z tym poradzic? Jesli tak, prosze o link/jakas informacje. Naprawie 6.
Mam telefon i komputer.
Posted 21 January 2016 - 11:07
Czyli jednak problem ten wystepuje. A myslalem, ze 6s jest wolny od tej wady. Moje egzemplarze chyba sa, poczekamy, zobaczymy.
Piszesz, ze 'zle skrecone'? Co masz na mysli? Mozna sobie jakos latwo z tym poradzic? Jesli tak, prosze o link/jakas informacje. Naprawie 6.
Podobno wystarczy rozkręcić śrubki i lekko docisnąć ekran w tym miejscu w którym "klika" ale sam nie próbowałem
Edited by _Artek_, 21 January 2016 - 11:09.
Posted 21 January 2016 - 11:25
0 members, 2 guests, 0 anonymous users