Witam,
sytuacja podbramkowa- jutro wylatuje na wakacje, wiec chcialem zmienic baterie w moim iPhone 5. Baterię, jak i narzędzia kupiłem oryginalne, każdy kod na obu bateriach jest identyczny. Po wymianie chcialem wlaczyc tel .- nie dalo sie. Zero odzewu. Podlaczylem do ladowania, ladowarka byla goraca, wiec pomyslalem ze to tylko nikly procent naladowania nowej baterii. Tak tez bylo, po 20min zawibrowal, jednak ekran pozostal czarny. Po probach zmiany na stara, wlaczaniu czegokolwiek podlaczylem do iTunes, wykrylo, ladnie pokazalo co jest w srodku itp, a wiec skorzystalem z odtworzenia bez archiwizacja. Kilkakrotnie samoistnie odlaczal mi sie od laptopa (nie wiadomo dlaczego), ale w koncu cos ruszylo, dzialalo i sie 'robilo'. W pewnym niespodziewanym momencie cofnelo mnie do strony glownej i pokazalo ze iphone jest nowy, a wiec skonfigurowalem go (nadal przez itunes) jako nowy. Po tym wszystkim nadal pozostaje ekran czarny, jest dzwiek podlaczania do zasilania, jednak nie da sie dodzwonic. Wykorzystalem chyba juz wszystko.
Jestem prawie pewny, ze nie uszkodzilem niczego w srodku.
Prosze o szybka odpowiedz, gdyz na naprawe mam kilka godzin.
Z gory dziekuje.