Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z odtwarzaniem video Iphone 6 128GB

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 draro1

draro1
  • 6 posts

Posted 24 August 2015 - 14:05

Witam.

Od kilku tygodni mam problem z odtwarzaniem video w Iphonie 6 128GB i myslałem, że kolejna aktualizacja oprogramowania coś wniesie (obecnie 8.4.1, problem pojawił się na 8.4). Telefon nie odtwarza zarówno filmów w sieci przez safari jak i tych które są w telefonie. Telefon nie odtwarza również filmów nagranych jego wewnętrzną kamerą- chęć włączenia filmu w galerii powoduje zawieszenie telefonu ale przyciskiem HOME mogę wyjść do głównego menu.Generalnie wszystkie aplikacje związane z video powodują zawieszanie. Nawet na aplikacji  do kamery GOPRO gdy włączam podgląd, obraz nie jest wyświetlany i po chwili aplikacja zawiesza się. Ponowny restart telefonu powoduje, że problem znika i wszystko działa przez jakiś czas poprawnie ale raz dziennie muszę min. telefon ponownie uruchomić. Odtworzyłem Iphona przez Itunes ale problem dalej się pojawia. Problem pojawił się podejrzewam równocześnie w tym samym czasie gdy wykupiłem na Icloud 200GB przestrzeni i Iphone rozpoczął wysyłanie 50GB danych (ok. 1500 zdjęć i filmików) na chmurę.(już 3 tygodnie wysyła chociaż mam upload 20Mb/s- czy to normalne?)Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem?W sieci nie znalazłem podobnego przypadku. Proszę o pomoc bo nie chciałbym robić przywracania telefonu do ustawień fabrycznych( o ile to coś pomoże). Pozdrawiam

#2 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 24 August 2015 - 18:39

Restore bez przywracania kopii powinno załatwić problem.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#3 draro1

draro1
  • 6 posts

Posted 28 August 2015 - 22:10

iPhone wysłał wszystko na iCloud i problem już 3 dzień się nie pojawia.Wszystkie aplikacje związane z VIDEO działają prawidłowo od dnia zakończenia wysyłania zdjeć i filmów na iCloud (ok.50GB).Problem uważam za rozwiązany.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users