Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mapy google nie działają przez Safari.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 23 sierpnia 2015 - 09:26

Słowa klucze: iOS8, Safari, Mapy Google, nieprawidłowy adres.

Bardzo rzadko używam map google, a dzisiaj kiedy mialem w końcu potrzebę to bylo to niemożliwe. Otóż przy jakiejkolwiek próby uruchomienia czy tapnięcia na miniaturkę mapy google w celu jej powiększenia wyświetla mi się komunikat "Safari nie może otworzyć tej strony, gdyż adres jest nieprawidłowy". Próbowałem wszystkich standardowych metod od resetowania aplikacji po resetowanie iPada. Na stronach wsparcia Apple zalecają reset iPada przez przytrzymanie home button, i to również nie pomogło.

Czy coś przegapiłem i nowy super "ficzer" Safari i Google zmusza mnie do ściągnięcia aplikacji google, czy jednak jest jeszcze jakaś możliwość aby przywrócić dzialanie map google z poziomu Safari?

Użytkownik Agher edytował ten post 23 sierpnia 2015 - 09:26

#2 Kuba2000

Kuba2000
  • 2 043 postów
  • SkądKielce/Wrocław

Napisano 23 sierpnia 2015 - 10:44

Co szkodzi pobrać aplikacje google maps?

iPhone 15 Pro Max 512GB

#3 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 23 sierpnia 2015 - 23:03

Szkoda mi miejsca i wolę móc wszystko zrobić z poziomu jednej aplikacji niż mnożyć niepotrzebnie kolejne programy.

#4 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 24 sierpnia 2015 - 18:41

Szkoda mi miejsca i wolę móc wszystko zrobić z poziomu jednej aplikacji niż mnożyć niepotrzebnie kolejne programy.

Abstrahując od problemu, to używanie map w przeglądarce a w natywnej aplikacji to jak niebo i ziemia, nie dość, że funkcje, to jeszcze szybkość i responsywnosć...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych