Który z tych ale obiektywnie byście wybrali do jak najlepszej jakości dźwięku, dobrej baterii, wykonania i szybkości?

Iphone 6 plus Samsung S6 EDGE czy Note 4?
Napisano 09 sierpnia 2015 - 20:05
Napisano 10 sierpnia 2015 - 16:49
S6 Edge. Dlaczego? Bo jest świetnie wykonany, działa mega szybko i przyjemnie. I wygląda rewelacyjnie.
Nota 4 bym nie wybrał, bo sam mam aktualnie 3jkę i nie porywa. Dla mnie staje się po prostu już za duży.
Napisano 11 sierpnia 2015 - 11:17
Który z tych ale obiektywnie byście wybrali do jak najlepszej jakości dźwięku, dobrej baterii, wykonania i szybkości?
Najlepiej Samsung Galaxy S6, jest bardzo szybki, ale iPhone 6 też nie jest taki zły.
Napisano 11 sierpnia 2015 - 16:06
Napisano 11 sierpnia 2015 - 17:03
iphone 6 plus polecacie?
Zależy z jakiego sprzętu się przesiadasz, jaki rozmiar i system preferujesz. Z tych co wymieniłeś to oczywiście trudny wybór, sam mam 6 Plus ale teraz na pewien czas zamieniłem się na Note 4 i również muszę stwierdzić że to bardzo dobry smartfon, Wyłączyłem w nim animacje, zbędne aplikacje, system działa bardzo szybko i stabilnie, nie uświadczyłem żadnych lagów, restartów. Jeśli chodzi o baterię to podobnie jak 6 Plus, takie przynajmniej odczucia. Jakość wykonania albo muzycznie to dla mnie lepsze wrażenie robi iPhone. Note 4 używany jest kilaka dobrych miesięcy i ma odpryski na ramce aluminiowej. 6 Plus po 10 miesiącach wygląda u mnie bardzo dobrze, zero rys.
O S6 Edge się nie wypowiem bo nie mam, ale jeśli nie bierzesz pod uwagę rozmiarów to już jego od Note bardziej wybrałbym, lepsza jakość wykonania, aparat, czytnik linii papilarnych.
Napisano 11 sierpnia 2015 - 21:33
Ok, biorę IP 6+
Napisano 11 sierpnia 2015 - 22:26
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych