Witam was, pare dni temu zgubilem mojego Ip4, raz udalo mi sie skontaktowac ze znalazca mojego Ip, wyrazal on chec oddania ajfona niemniej jednak twierdzil ze w ciagu pol godziny sie odezwie (podpowiem ze dzialo sie to na festiwalu wiec bylo straasznie glosno, sam prawie nic nie slyszalem). Pol godziny pozniej dzwonilem do niego i nie odbieral, sam rowniez nie oddzwonil/ Rano kolo 7 nie bylo juz na moim Ip sygnalu. Jestem pewien, ze nie wylaczyl go poniewaz nie dzialal mi przycisk power button wiec jedyna mozliwosc wylaczenia go byla poprzez assistive touch. Probowalem go znalezc przez Icloud find my iphone niemniej jednak w moim Ip po jego rozkreceniu przestalo dzialac wifi jak powinno ( dzialalo tylko i wylacznie metr od routera).
I tu pada moje pytanie, czy jezeli moj ajfon nie byl sparowany z zadnym innym komputerem jak z moim to czy znalazca owego ajfona ma mozliwosc ZRESETOWANIA GO badz uzyskania dostepu do moich danych (glownie chodzi mi o zdjecia i smsy jak i FB) ?? Nie wiem co mam w tej sytuacji poczac bo mialem naprawde wazne zdjecia prywatne dotyczace biznesow. Co byscie mi radzili w tej sytuacji?