Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iAd Workbench

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 emacs

emacs
  • 171 postów

Napisano 28 lipca 2015 - 21:47

Cześć, zastanawiam się nad użyciem iAd Workbench w celu wypromowania mojej płatnej (0.99$) aplikacji.

Jestem w związku z tym ciekawy czy ma ktoś jakieś doświadczenie z tym związane, przede wszystkim czy taka reklama była skutczna i na co warto zwrócic uwagę przy przygotowaniu kampanii. Szukałem w seci trochę informacji ale jedyne co znalazłem to ten blog na którym autor odradza korzystanie z tej formy promocji (dostał 0 pobrań)

#2 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 31 lipca 2015 - 20:55

Ciekawy temat, sam zastanawiałem się nad tą formą promocji.

Co to artykułu, który wrzuciłeś, to należy wziąć pod uwagę "interesujący" temat tej aplikacji. Jak widać sama reklama miała trochę kliknięć (choć o niższym współczynniku od założonego). Brak pobrań może zwyczajnie oznaczać, że nikt nie chce oglądać badmintona.

Moje programy:
iOS => Project Planner | Project Planner HD | Sub Edit HD | Snooker Scoreboard Pro | Expedition Planner | Subtitles Player
OSX => Project Planner OSX | Project Planner Viewer | Sub Edit | Mapper | Site Monitor

tvOS => Subtitles Player

Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie..

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych