@huzz doskonale Cię rozumiem są ludzie i taborety i owszem mogła być taka sytuacja że podpierdzielił ktoś telefon i jest aktywowana blokada i chce obejść ją w celu własnej korzyści, dlatego doskonale rozumiem każdą reakcję i jak czytałem nawet w tym dziale zdarzają się amnestie apple id itd.
tylko widzisz ja nie robię ani podchodów ale nie próbuję was okłamać i wyciągnąć nie wiadomo jakie tricki, poza tym zalogowałem się przez fb, piszę z imienia i nazwiska nie podszywam się przez nick, w dodatku przedstawiam Ci dowodu nie retuszuje ich czy ucinam i kombinuje chciałem pomóc ale zgłupiałem widząc blokadę z 2 numerami US i UK po czym jak zadzwoniłem okazało się że nikt nie zgubił, potem znów zmienił się numer zadzwoniłem znów dalej Pani twierdzi że nic nie zgubiła i na końcu ostatni numer gdzie jak zadzwoniłem dowiedziałem się że Pan nigdy nie miał iPhone 5 xD
@Kuba owszem ale np. limit wysłania 2 wiadomości można ustawić a wiele by ułatwiło, no chyba że zmiana polityki Apple bo nie wiem jak to teraz wygląda i jak ja zadzwoniłem powiedziałem o co chodzi abym mógł zostawić dane jakieś do siebie i Oni w moim imieniu wysłali taką wiadomość do tej osoby
Użytkownik Mateusz Serwinowski edytował ten post 22 lipca 2015 - 21:22