Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

SE M600i + MB + Leopard (internet via BT)

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 rkosciuk

rkosciuk
  • 92 posts
  • SkądOppeln

Posted 10 December 2007 - 09:19

Witam, Kupilem sobie swietny telefon SE M600i, ale jak poczytalem troche o nim i wspolpracy z makiem to rece mi opadly... ale... (majac zainstlowanego Leoparda plus update 10.5.1) skonfigurowalem sobie urzadzenie bluetooth i jakie bylo mmoje zdziwienie ze ... mam normalne polaczenie przez BT w moim macbooku. podaje ustawienia dla blueconnecta w sieci era: haslo i user erainternet APN erainternet CID 1 (oczywiscie wczesniej nalezy poprawnie sparowac telefon z makbookiem, wybrac modem SE gprs/3G - system sam podpowiada odpowiedni). po skonfigurowaniu, nalezy wybrac polaczenie z Internet Connecta i chodzi :) Dowod? ten watek :))) pozdrawiam

#2 darkest

darkest
  • 92 posts
  • SkądWrocław / Warszawa

Posted 10 December 2007 - 09:26

Ja tylko dodam dla porządku, że w Tigerze jest tak samo.

#3 rkosciuk

rkosciuk
  • 92 posts
  • SkądOppeln

Posted 10 December 2007 - 09:32

Moze i jest, ale trzeba bylo kombinowac, cuda na kiju i wogole, jakies skrypty sciagac... co zreszta opisales w swoim poscie na mac.plugu :) w Leopardzie jest wszystko co trzeba, no moze poza wsolpraca tego telefonu z isynkiem.

#4 ridley

ridley
  • 121 posts

Posted 03 January 2008 - 20:07

Ok, a powiedzcie mi co zrobic jezeli po kazdym uruchomieniu systemu nie chce laczyc z uzadzeniem (Se W950i - generalnie to samo co m600I)?? Pomaga klikniecie na + i dodanie drugiej uslugi bluetooth ale tez do nastepnego uruchomienia... Co moze bc powodem??

#5 jasiek13

jasiek13
  • 329 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 January 2008 - 10:01

http://www.myapple.p...ead.php?t=52235

trzeba bylo najpierw tego sprobowac a pozniej , czytac forum z opadajacymi rekoma ;)

#6 ArthurGreen

ArthurGreen
  • 452 posts
  • SkądMszana Dolna, Poland

Posted 20 February 2008 - 23:07

Ja używam M600i już od roku i żadnych cudów na kiju nie miałem.. Jedyną wtyczkę jaką instalowałem, to tą by był widziany przez USB.. iSync nie chce działać tak czy tak.. Ale jako modem, nie ma żadnych problemów..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users