Następny problem z iTunes. Jeszcze 5 dni temu działał ok, dziś już nie.
Chciałem sobie wrzucić na iPhone'a nowe kawałki z komputera. Mam w moich dokumentach folder osobny, gdzie trzymam muzykę, którą widzę w iTunes. Do tej pory normalnie przeciągałem kawałki do iTunes i one się w nim linkowały i można było je wrzucić na iPhone'a. Dziś chciałem zrobić to samo, ale jak przeciągnę mp3 nad iTunes to zamiast "Link" koło kursora mam znany windowsowy znaczek zakazu (czyli nie można tego wykonać).
Do tego wszystkiego, gdy wejdę przez program do folderu Dokumenty\iTunes\Music (czyli ten, gdzie trzymam kopię muzyki dla iTunes), żeby dodać muzykę przez Biblioteka > Dodaj do bibliotego to iTunes od razu wywala "Program został nieoczekiwanie zamknięty" no i po kliknięciu OK iTunes się zamyka. Wygląda to tak, że mogę dodać muzykę z jakiegokolwiek folderu z komputera, tylko nie z tego, z którego powinna byc odczytywana.
Jak ujarzmić ten program? Już mam go po dziurki w nosie. Jedno zacznie działać to pieprzy się kolejna rzecz...
Prosze o jakieś sugestie. Jestem uziemiony bo nie moge nowej muzyki wrzucić do iPhone'a.
Jakiś czas temu iTunes wyrzucił mi jakieś dziwno info, że nie może odnaleźć mojej biblioteki (wut?) i mam mu wskazać nową bibliotekę (wutwut?) ale mimo tego działał potem jak trzeba.
Zaktualizwowałem z 12.1 do 12.2 oczywiście to nic nie dało. Dalej nie mogę wrzucić własnej muzyki.
Trochę to niedorzeczne, żeby do programu muzycznego nie dało się wrzucić muzyki.
Użytkownik abdul190 edytował ten post 04 lipca 2015 - 14:51