Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes usuwa mi utwory z iPhone'a.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 qKELLOWq

qKELLOWq
  • 8 postów

Napisano 01 lipca 2015 - 16:49

Witam,
Po podłączeniu iPhone do iTunes na laptopie usuwają mi się piosenki z iPhone.
Dokładnie wtedy, gdy np chcę zgrać kilka piosenek na iP, po zgraniu tych piosenek są one na telefonie
natomiast wtedy usuwają mi się inne piosenki z iP. Nie wiem już co zrobić odznaczyłam już 
" automatyczne synchronizowanie iP z iTunes " i w opcjach nie mam już nic zaznaczone.
Proszę o pomoc, i jasne wyjaśnienie, jestem już bezsilna... Nie wiem co mam robić, a nie chcę zmieniać telefonu.

Użytkownik OleYek edytował ten post 01 lipca 2015 - 17:07
Usunięte kolorki. To nie przedszkole.

#2 Kuba2000

Kuba2000
  • 2 043 postów
  • SkądKielce/Wrocław

Napisano 01 lipca 2015 - 16:58

Musisz zaznaczyć wszystkie piosenki które chcesz, ja to robie tak że utworzyłem liste "Muzyka 1" Tam dodaje utwory, które chce dodać do ip dodaje okładki etc. Podłączam Iphone wchodze w muzyka, zaznaczam synchronizuj wybrane i wybieram muzyka 1.

iPhone 15 Pro Max 512GB

#3 qKELLOWq

qKELLOWq
  • 8 postów

Napisano 01 lipca 2015 - 17:02

Musisz zaznaczyć wszystkie piosenki które chcesz, ja to robie tak że utworzyłem liste "Muzyka 1" Tam dodaje utwory, które chce dodać do ip dodaje okładki etc. Podłączam Iphone wchodze w muzyka, zaznaczam synchronizuj wybrane i wybieram muzyka 1.

Właśnie robię dokładnie tak samo, wypełniam z listą utworów które chce zgrać na iPhone.

#4 Kuba2000

Kuba2000
  • 2 043 postów
  • SkądKielce/Wrocław

Napisano 01 lipca 2015 - 17:34

To zrób jedną listę np. iPhone tam dodaj te piosenki które masz na ip i tam dodawaj do tej listy piosenki, a tych wgranych nie usuwaj. Efekt itunes zauważy że masz daną piosenkę więc jej nie wgra, uzupełni o te dodane przez ciebie.

iPhone 15 Pro Max 512GB

#5 qKELLOWq

qKELLOWq
  • 8 postów

Napisano 01 lipca 2015 - 18:10

To zrób jedną listę np. iPhone tam dodaj te piosenki które masz na ip i tam dodawaj do tej listy piosenki, a tych wgranych nie usuwaj. Efekt itunes zauważy że masz daną piosenkę więc jej nie wgra, uzupełni o te dodane przez ciebie.

A czy może mieć znaczenie, że zmieniałam laptopa i bibliotekę miałam tam, i kiedy teraz np chciałabym zmienić nazwę piosenki to nie mam takiej możliwości bo nie da się nawet kliknąć? I gdybyś mógł, sprawdziłbyś jakie masz zaznaczone opcje w podsumowaniu?

Użytkownik qKELLOWq edytował ten post 01 lipca 2015 - 18:11

#6 Kuba2000

Kuba2000
  • 2 043 postów
  • SkądKielce/Wrocław

Napisano 01 lipca 2015 - 18:44

po 21 sprawdze, biblioteke ze starego musisz przenieść, albo na starym wgrywać.

iPhone 15 Pro Max 512GB

#7 qKELLOWq

qKELLOWq
  • 8 postów

Napisano 02 lipca 2015 - 19:28

Temat rozwiązany, pomoc uzyskałam na innym forum.

#8 MaciejNowak

MaciejNowak
  • 2 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 lipca 2015 - 19:43

podzielisz się?

Surface Pro 6 / iPhone 11 Pro Max / iPad Pro 11

#9 qKELLOWq

qKELLOWq
  • 8 postów

Napisano 03 lipca 2015 - 23:01

podzielisz się?

Wystarczyło, że zmieniłam >podsumowanie>opcje> " Ręczne zarządzanie plikami "czy coś takiego ( zaznaczone mam tylko i wyłącznie to).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych