Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[PYTANIE] Albumy ze zdjęciami w IPhone6

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Raszka

Raszka
  • 1 postów
  • SkądKępno / Wrocław

Napisano 26 czerwca 2015 - 16:07

Witam :)
Mam do Was pytanko. Mam IPhone 6 od niedawna i dopiero poznaje system IOS :)

Moje pytanie brzmi: czy idzie jakoś zmienić postać galerii zdjęć - co chce dokładnie zrobić - chodzi mi o to, że jak przerzucam sobie zdjęcie z folderu Rolka z aparatu lub Mój strumień zdjęć do stworzonego przeze mnie folderu, a następnie usuwam owe fotki z folderu Rolka z aparatu to czy jest jakiś sposób żeby te zdjęcia się nie kasowały... Nawet jak przenosze / kopiuje te zdjęcie to one się usuwają z obu folderów jak usunę je z folderu z którego je przerzucałam (Rolka z aparatu / Mój strumień zdjęć).

Czy jest jakiś sposób na uporządkowanie tych zdjęć?

Druga sprawa - właściwie dlaczego jest tak, że są 2 foldery w których są praktycznie te same zdjęcia i dlaczego jak podłącze telefon do komputera to pojawiają się 3 foldery i nie wyświetla się folder stworzony przeze mnie.

Z góry dziękuje za odpowiedź :)

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 26 czerwca 2015 - 20:07

Wszystko wiele razy było na forum, więć jako nowy tym bardziej użyj wyszukiwarki.

1 - zdjęcia się nie kopiują tylko robią "skróty" dlqatego usunięcie głównego zdjęcia kasuje z albumu. Tak jest, żeby nie dublować zdjęć i niepotrzebnie nie zapychać pamięci telefonu.
2,3 - Bo struktura plików w urządzeniu to jedno, a skróty i wirtualne foldery to drugie.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych