Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

AW Powiadomienia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 _zeus_

_zeus_
  • 35 postów
  • SkądGliwice

Napisano 25 czerwca 2015 - 08:10

Proszę o informację od osób które już posiadają AW czy powiadomienia przychodzące sygnalizują się wam tylko na AW i jednocześnie na telefonie?

Jestem posiadaczem od wczoraj i zauważyłem że jak przyjdzię jakieś powiadomienie to dostaję sygnał na zegarku wraz z wibracją a telefon pozostaje głuchy-żadnych dźwięków nie wysyła ani się nie podświetla ekran. Dopiero jak go uaktywnię to widać na zablokowanym ekranie powiadomienie.

Chciałbym żeby dźwięk powiadomienia był słyszalny jednocześnie na telefonie jak i na zegarku.

Z góry dziękuję za odpowiedź

#2 neomarcel

neomarcel
  • 61 postów

Napisano 25 czerwca 2015 - 09:38

U mnie powiadomienia też tylko na AW. Czy można to przestawić nie sprawdzałem.

#3 madizal

madizal
  • 248 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 czerwca 2015 - 09:43

Jak telefon jest zablokowany powiadomienia przychodzą wyłącznie na AW (ale dzwonek telefonu dzwoni i w iPhonie i na AW), natomiast gdy telefon jest odblokowany powiadomienia przychodzą na obydwa urządzenia.

#4 _zeus_

_zeus_
  • 35 postów
  • SkądGliwice

Napisano 25 czerwca 2015 - 10:15

Jak telefon jest zablokowany powiadomienia przychodzą wyłącznie na AW (ale dzwonek telefonu dzwoni i w iPhonie i na AW), natomiast gdy telefon jest odblokowany powiadomienia przychodzą na obydwa urządzenia.

Dzwonek w telefonie i AW dzwoni tylko wtedy gdy jest połączenie telefoniczne, natomiast jak przychodzi jakieś powiadomienia z danej aplikacji to dostaję informację dźwiękową tylko na AW 

#5 rafw

rafw
  • 13 postów

Napisano 25 października 2015 - 18:40

Mam pytanie jak wymazać SMS na Apple Watch. Wysyłam dużo wiadomości i boje się że zegarek mi się zapcha.

Wiadomości wymazane z iPhone nadal są widoczne w Apple Watch (zarówno SMS jak rownież SMS).

A swoją drogą jaką pojemność ma urządzenie?

Następne pisanie w kilku wątkach tego samego posta będzie nagrodzone zgodnie z zasadami forum.

Użytkownik 666 edytował ten post 25 października 2015 - 21:50

#6 sampelmajster

sampelmajster
  • 89 postów

Napisano 25 października 2015 - 21:29

Przesuwasz w lewo, dajesz do kosza i potwierdzasz.

#7 piodes

piodes
  • 72 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 26 października 2015 - 23:47

Nie chce zaśmiecać forum - więc ja mam w odwrotną stronę problem bo nie przychodzą mi powiadomienia np o otrzymaniu sms'a itp.

Rozmowy się wyświetlają. W aplikacji na IP mam zaznaczone klonuj.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam PD

#8 ZatoR-ek

ZatoR-ek
  • 183 postów

Napisano 27 października 2015 - 17:47

Zawsze nie przychodzą czy tylko wtedy gdy masz odblkowowany iPhone? Nie masz wyciszonych powiadomień? :P

My kit: iMac 21,5 Mid 2011 & MBP 13,3 Touch Bar 2016 || iP 11 Pro Max 512 GB White & iP X 64GB Black || AW4 44mm GPS + Cellular

#9 Mariusz Piaścik

Mariusz Piaścik
  • 902 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 03 kwietnia 2016 - 18:06

Mnie właśnie też zaskoczyło to, że kiedy mam zegarek na ręce to tylko on powiadamia o zdarzeniu, a iphone milczy. Myślałem, że mam coś źle ustawione. Fajne jest to, że nie trzeba niczego włączać, czy wyłączać. Wystarczy zdjąć zegarek z ręki i iphone zaczyna się odzywać. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych