:/
Sugeruję update firmware router'a. U mnie były problemy z połączeniem gdy miałem ukryte SSID - co się okazało najnowszy firmware naprawił ten błąd 
Wiesz, szukając (p)odpowiedzi w internecie natknąłem się na jeden krótki temat, którego autor miał identyczny problem do mojego i ktoś zasugerował mu to samo... Niestety support d-linka jest do bani i nie ma już nowszej wersji niż ta, którą mam aktualnie zainstalowaną... (05.2007 i to w dodatku beta...) :/
Poza tym, myślisz, że to mogło by pomóc NAWET gdy nie mogę się połączyć z siecią niezabezpieczoną?
Pozdrawiam
k_myk
---- Dodano 09-12-2007 o godzinie 19:34 ----
Witam ponownie!
Problem rozwiązał się poniekąd sam... Zmieniłem parę rzeczy w ustawieniach routera, m.in. "kanał" wi-fi z domyślnej 6 na inny i grzebałem w zabezpieczeniach... Sprawa tam wygląda w ten sposób, że jest sobie lista zabezpieczeń (żadne nie działa z "none" włącznie. No prawie żadne

) na której widnieje: None, WEP, 802.1X, WPA-PSK, WPA, WPA2-PSK(AES), WPA2(AES) i
WPA-PSK/WPA2-PSK... Jakoś umknęła mi ta opcja podczas prób, a poza tym na logikę, skoro ani WPA-PSK ani WPA2-PSK nie działało samo, to czemu ta ostatnia opcja miała by zadziałać?!
Do tej pory nie rozumiem dlaczego, ale właśnie ta ostatnia opcja pozwoliła mi pogodzić ww. router d-linka z AP... o.O
Jako, że nigdzie nie znalazłem rozwiązania mojego problemu, informację zostawiam dla potomnych

Dzięki za zainteresowanie tematem
P.S. Myślę, że będę tu zaglądał dość często

Acha... Jak to jest z edycją wpostów? Szukałem, ale nie znalazłem niczego co by wyglądało jak "edit"...
Pozdrawiam
k_myk