Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Etui - oryginał czy podróba?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 MonikaK

MonikaK
  • 104 postów

Napisano 08 grudnia 2007 - 19:29

Zastanawiam się, czy etui do iPoda sprzedawane na Allegro :arrow: http://tiny.pl/jv57 jest oryginalne czy też nie.
Na oficjalnej stronie Crumpler'a :arrow: http://tiny.pl/jv59 wygląda odrobinę inaczej... Choćby metka umieszczona u góry, a nie na dole.

Powiedzcie, co sądzicie, bo futerał jest ciekawy, ale jeśli mam wydawać tyle kasy na podróbę, to dziękuję. :x Czy dobrze zabezpieczy iPoda classic 80 GB? Czy nie warto wydawać tyle kasy, bo wystarczą silikonowe etui lub folie?

#2 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 08 grudnia 2007 - 19:56

a bo to do classica/video ja mam taki do nano, kupowany w iSpocie (na wyprzedaży, za 5zł :D) i też mam metkę u góry z lewej (zdjęcia na tej aukcji są odbite w poziomie) jak dla mnie to wygląda jak oryginał ogólnie: futeralik bardzo fajny i wygodny silikon się do tego na pewno nie umywa folie raczej też nie i jest strasznie wygodny, jeżeli się go sobie przypnie do paska ogólnie - polecam

#3 MonikaK

MonikaK
  • 104 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 21:09

Ktoś wie, gdzie można kupić jakiejś w miarę dobrej jakości folie do iPoda classic 80 GB? Bo nigdzie nie umiem znaleźć :x

#4 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 09 grudnia 2007 - 22:14

classic ma nieplaski panel przedni wiec folia to nienajlepszy wybor. tym bardziej, ze plastikowy jest tylko ekranik. allegro moze?

#5 naresh

naresh
  • 2 079 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 grudnia 2007 - 23:38

Czy ktos kupil pokrowiec z tej aukcji? Chcialbym wiedziec, czy faktycznie to oryginal, bo cena nie powiem atrakcyjna, a mojej dziewczynie moze sie spodobac taki pokrowiec na Classica ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych