Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wymazanie ustawień Xcode


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 PatrykDot

PatrykDot
  • 218 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 czerwca 2015 - 19:27

Witam Forumowiczów,

 

Xcode dziwnie się zachowuje. Zawsze przy otwieraniu pokazywało mi się okno z tym cho chcę zrobić(ogólny wybór projektu itp) natomiast teraz otwiera mi cały czas ostatnio używany plik. 

Wie ktoś może jak przywrócić Xcode do ustawień początkowych?

 

Pozdrawiam.



#2 wojtkow

wojtkow


  • 6 767 postów
  • Płeć:
  • SkądPoznań

Napisano 22 czerwca 2015 - 13:06

W terminal.app wykonaj 

defaults delete com.apple.dt.Xcode

 

(oczywiście przy wyłączonym XCode)


Moje programy:
iOS => Project Planner | Project Planner HD | Sub Edit HD | Snooker Scoreboard Pro | Expedition Planner | Subtitles Player
OSX => Project Planner OSX | Project Planner Viewer | Sub Edit | Mapper | Site Monitor

tvOS => Subtitles Player

Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie..





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych