Witam,
jestem od dwóch lat użytkownikiem Androida i nie jestem do końca zadowolony. Może to wina telefonu na jakim pracuje, ale chcę coś zmienić i chcę, żeby to był sprzęt od Apple.
Z racji tego, że mój budżet jest dość skromny, myślę nad sprzętem używanym. Z początku, chciałem kupić nowego 4S, lecz chyba raczej nie warto, ze względu na przestarzałość tego modelu. Jestem w stanie wydać ok. 1000 zł - patrząc po aukcjach stać mnie na używanego iPhone 5, raczej 16GB - obecnie w moim telefonie mam 8GB + 16GB na karcie zewnętrznej, myślę, że powinno starczyć. Chyba, że macie jakieś sugestie odnośnie pamięci w tych telefonach
Zależy mi na słuchani muzyki, przeglądaniu internetu, obsłudze komunikatorów i to wszystko w szybkim i płynnym tempie, a myślę, że Apple jest mi w stanie to zapewnić, jak żaden inny producent
W skrócie. Jaki telefon z jabłuszkiem kupić, posiadając taki budżet jaki ja posiadam?
Będzie to mój pierwszy telefon z tymże systemem, dlatego proszę o jakieś rady odnośnie tego co osobiście sprawdzić przed kupnem. Co poklikać, gdzie wejść, żeby sprawdzić czy warto kupić.
Pozdrawiam!