Witam, mam taki problem z moim iphone 5s, gdy ktoś do mnie dzwoni za pierwszym razem włącza mu się sygnał zajętości, jak zadzwoni za kilka sekund sygnał normalnie jest. Sprawdzane to było na kilku kartach z różnych sieci. Jak można temu zaradzić?

Można się do mnie dodzwonić za drugim razem.
Napisano 26 maja 2015 - 15:39
Napisano 26 maja 2015 - 15:45
Wyłączyć tryb Nie przeszkadzać...
- lfemzwan lubi to
Napisano 26 maja 2015 - 15:53
Wyłączyć tryb Nie przeszkadzać...
Tryb Nie Przeszkadzać blokuje połączenia ? Serio ? Do dziś ja i pewnie reszta świata żyliśmy w przekonaniu że Nie przeszkadzać wycisza jedynie dzwięki powiadomień (w tym nadchodzących połączeń). Nadchodzącego połączenia wtedy nie usłyszysz ale ono jest normalnie realizowane
@Iwo Raczek
Zrób restore bez przywracania kopii
iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16 / Apple Watch Series 6 44mm Blue watchOS 9
Game Center: .::.Mike.::.
Napisano 26 maja 2015 - 16:41
Tryb Nie Przeszkadzać blokuje połączenia ? Serio ? Do dziś ja i pewnie reszta świata żyliśmy w przekonaniu że Nie przeszkadzać wycisza jedynie dzwięki powiadomień (w tym nadchodzących połączeń). Nadchodzącego połączenia wtedy nie usłyszysz ale ono jest normalnie realizowane
@Iwo Raczek
Zrób restore bez przywracania kopii
No to sobie sprawdź geniuszu bo nie wiesz o czy mówisz. Jest jeden sygnał. Rozmowa przychodząca jest odnotowywana w iPhonie i połączenie jest odrzucane - pojawia się sygnał zajętości.
Tyle czasu żyłeś w błędzie...
Użytkownik kracek edytował ten post 26 maja 2015 - 16:41
- lfemzwan lubi to
Napisano 26 maja 2015 - 21:02
Może gdybyś przeczytał instrukcję obsługi to byś się tak nie dziwił i bzdur nie wypisywał. Najpierw instrukcja obsługi, później udzielanie się na forum.
- lfemzwan lubi to
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych