Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Można się do mnie dodzwonić za drugim razem.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Iwo Raczek

Iwo Raczek
  • 1 postów

Napisano 26 maja 2015 - 15:39

Witam, mam taki problem z moim iphone 5s, gdy ktoś do mnie dzwoni za pierwszym razem włącza mu się sygnał zajętości, jak zadzwoni za kilka sekund sygnał normalnie jest. Sprawdzane to było na kilku kartach z różnych sieci. Jak można temu zaradzić?

#2 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 26 maja 2015 - 15:45

Wyłączyć tryb Nie przeszkadzać...

• lfemzwan lubi to

#3 SeNuke

SeNuke
  • 769 postów

Napisano 26 maja 2015 - 15:53

Wyłączyć tryb Nie przeszkadzać...

Tryb Nie Przeszkadzać blokuje połączenia ? Serio ? Do dziś ja i pewnie reszta świata żyliśmy w przekonaniu że Nie przeszkadzać wycisza jedynie dzwięki powiadomień (w tym nadchodzących połączeń). Nadchodzącego połączenia wtedy nie usłyszysz ale ono jest normalnie realizowane :)

@Iwo Raczek

Zrób restore bez przywracania kopii ;)

 iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16 /  Apple Watch Series 6 44mm Blue watchOS 9
Game Center: .::.Mike.::.

#4 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 26 maja 2015 - 16:41

Tryb Nie Przeszkadzać blokuje połączenia ? Serio ? Do dziś ja i pewnie reszta świata żyliśmy w przekonaniu że Nie przeszkadzać wycisza jedynie dzwięki powiadomień (w tym nadchodzących połączeń). Nadchodzącego połączenia wtedy nie usłyszysz ale ono jest normalnie realizowane :)

@Iwo Raczek

Zrób restore bez przywracania kopii ;)

No to sobie sprawdź geniuszu bo nie wiesz o czy mówisz. Jest jeden sygnał. Rozmowa przychodząca jest odnotowywana w iPhonie i połączenie jest odrzucane - pojawia się sygnał zajętości.

Tyle czasu żyłeś w błędzie...

Użytkownik kracek edytował ten post 26 maja 2015 - 16:41

• lfemzwan lubi to

#5 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 26 maja 2015 - 21:02

Może gdybyś przeczytał instrukcję obsługi to byś się tak nie dziwił i bzdur nie wypisywał. Najpierw instrukcja obsługi, później udzielanie się na forum.

• lfemzwan lubi to
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych