Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Szum w glosniku

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Monikags6

Monikags6
  • 4 posts

Posted 03 May 2015 - 12:30

Hej jako nowa na forum od razu przepraszam jeśli takie pytanie już padło ale nie mogłam sie doszukać odpowiedz więc pytam tutaj. Mam iphona 6 od niecałych dwóch tygodniu, od kilku dni słyszę szum w głośniku podczas używania telefonu. Przeglądanie internetu, fb czy instagrama. Wyłączone są wszystkie aplikacje które mogłyby potrzebować głośnika i to dalej szumi. Czy u was tez tak jest? Czy mam telefon z wada fabryczna?

#2 Surmipl

Surmipl
  • 109 posts

Posted 03 May 2015 - 13:22

standardowo najpierw spróboj restore i zobacz wtedy

iPhone 4s 16gb black-> iPhone 5 16gb space gray-> iPhone 6 16gb space gray-> iPhone 6+ 16gb gold

#3 Monikags6

Monikags6
  • 4 posts

Posted 03 May 2015 - 13:41

Próbowałam niestety to nie pomogło... Czyli nie jest to normalne i u was tak sie nie dzieje?

standardowo najpierw spróboj restore i zobacz wtedy

#4 Surmipl

Surmipl
  • 109 posts

Posted 03 May 2015 - 14:32

no u mnie nic nie szumi, oddaj na gwarancję dadzą ci nowy

iPhone 4s 16gb black-> iPhone 5 16gb space gray-> iPhone 6 16gb space gray-> iPhone 6+ 16gb gold

#5 TymolMotylxD

TymolMotylxD
  • 53 posts

Posted 03 May 2015 - 16:42

To normalne. Mam tak w 6 i miałem w 5 a nawet starym samsungu. Tylko to jest takie niesamowicie cichutkie i tylko czasami sie zdarza. Trzeba przyłożyć głośnik do ucha w środku nocy.

Myśle że to jest wtedy jak jakas aplikacja nawet w tle używa dzwięku a nic nie odtwarza.

#6 Monikags6

Monikags6
  • 4 posts

Posted 03 May 2015 - 18:05

Fakt jest T dosyć ciche ale szumi prawie przez cały czas, jak sie go zablokuje to dopiero cichnie

To normalne. Mam tak w 6 i miałem w 5 a nawet starym samsungu. Tylko to jest takie niesamowicie cichutkie i tylko czasami sie zdarza. Trzeba przyłożyć głośnik do ucha w środku nocy.

Myśle że to jest wtedy jak jakas aplikacja nawet w tle używa dzwięku a nic nie odtwarza.

#7 Surmipl

Surmipl
  • 109 posts

Posted 03 May 2015 - 20:28

mi nic nie szumi O.o

#8 Monikags6

Monikags6
  • 4 posts

Posted 03 May 2015 - 21:15

Czyli jest to wada fabryczna... OK w takim razie skoro nie chce korzystać z serwisu oferowanego przed tmobile bo nie chce dostać odnowionego telefonu, to mam faktycznie prawo do bezpłatnego serwisu w iSpot? Ktoś już tego próbował?

#9 marooo

marooo
  • 628 posts
  • SkądKraków

Posted 03 May 2015 - 21:37

Jeśli jest to wada fabryczna to od tego masz gwarancje. Nigdzie nie dostaniesz nowego telefonu tylko refurbruished który w praktyce jest jak nowy.

#10 TymolMotylxD

TymolMotylxD
  • 53 posts

Posted 03 May 2015 - 22:05

A tobie tak cały czas. Ja od premiery mam i usłyszałem to ze 2 razy. Teraz tego niemam już naprzykład, znikneło. A zrestartowałeś go abo coś robiłeś?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users