Dzień dobry,
W jaki sposób ustawić funkcje wiadomości, aby wyświetlały się emotikony z telefonów z systemem android na iphone 4s?
Ewentalnie jaką zaisntalowac aplikację?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 02 maja 2015 - 22:32
Dzień dobry,
W jaki sposób ustawić funkcje wiadomości, aby wyświetlały się emotikony z telefonów z systemem android na iphone 4s?
Ewentalnie jaką zaisntalowac aplikację?
Napisano 02 maja 2015 - 23:50
co to są "emotikony z telefonów z systemem android"? iphone obsługuje emoji i raczej inne emoty ciężko spotkać
Napisano 03 maja 2015 - 20:27
Już precyzuje. Jeżeli jakiś użytkownik systemu android wysyła mi np. Uśmiech to wyświetla mi się tak: : - ) , a powienien tak:
Myślę żę coś mam źle ustawione, stąd moje pytanie. Z góry dziękuję
co to są "emotikony z telefonów z systemem android"? iphone obsługuje emoji i raczej inne emoty ciężko spotkać
Już precyzuje. Jeżeli jakiś użytkownik systemu android wysyła mi np. Uśmiech to wyświetla mi się tak: : - ) , a powienien tak:
Myślę żę coś mam źle ustawione, stąd moje pytanie. Z góry dziękuję
Napisano 04 maja 2015 - 05:47
Dodaj w ustawieniach klawiaturę emoji.
Napisano 04 maja 2015 - 09:23
Emoji jest czym innym niż emotikonka składająca się z dwukropku, myślnika i zamknięcia nawiasu (jeden emoji to jeden znak).
Nie ma takiej możliwości- chyba, że po jailbreaku jest jakiś tweak- nie wiem nie szukałem.
¯\_(ツ)_/¯
Napisano 04 maja 2015 - 21:45
Napisano 04 maja 2015 - 22:30
bo wysyła emoji, ios nie przerabia tekstowych emot na graficzne
Napisano 05 maja 2015 - 14:31
Napisano 05 maja 2015 - 19:49
Tak, ale emoji, czyli np. to (tutaj był przykład emoji, ale jak się okazało silnik forum nie ogarnia tego co to jest i jak się tego używa)
jest czym innym niż to : )
co tutaj na forum wyświetla się tak
Użytkownik lfemzwan edytował ten post 05 maja 2015 - 19:50
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych