Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

płyty DVHD - uwaga!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 headz

headz
  • 143 postów
  • Skąd022

Napisano 05 grudnia 2007 - 22:37

wlaczylem sobie taka plyte, dolaczona do najnowszej machiny, obejrzalem kawalek, po czym postanowilem wyjac. to cienkie i gietkie cholerstwo nie chcialo wyjsc za pierwszym razem! naped sie udlawil podczas wysuwania. w koncu wyszlo, ale chyba nalezy zachowac ostroznosc... przez chwile myslalem ze bede musial rozkrecic naped zeby usunac feralna plyte.

#2 sham4n

sham4n
  • 274 postów
  • SkądŻary => Wrocław

Napisano 05 grudnia 2007 - 23:32

a nie było na pudełko napisane coś w stylu "not for Mac"? Kiedyś czytałem, że te płyty nie nadają się do slimów niestety... ;/

#3 Klimer

Klimer
  • 848 postów

Napisano 05 grudnia 2007 - 23:43

hymm zainspirowany tym tematem zajrzałem co to jest ta dvhd, i zastanawiam się co jeszcze u nas DVD robi :P toż to jest o niebo lepszy format.... :/

#4 patrixxx

patrixxx
  • 8 postów
  • SkądStolica

Napisano 05 maja 2008 - 17:58

Mnie zastanawia czy mogę wsadzić taka płytkę do imaca ? Też kiedyś zadławiłem mini takim czymś i teraz mam dylemat co do imaca :confused:

#5 bartosz

bartosz

• 1 644 postów

Napisano 05 maja 2008 - 18:56

takich plyt nie wolno wsadzac do napedow szczelinowych

#6 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 05 maja 2008 - 19:21

Kolejny powód by podpiąć drugi zewnętrzny napęd.

#7 patrixxx

patrixxx
  • 8 postów
  • SkądStolica

Napisano 06 maja 2008 - 09:29

Cholera... ...nie fajnie to wymyślili panowie z apple :mad: Myślałem, że coś się zmieniło od mini. No nic, dzięki za odpowiedź :roll:

#8 witekwitek

witekwitek
  • 1 postów

Napisano 22 września 2008 - 22:40

A u mnie zadziałało... Co prawda kilkanaście razy wypluwał, ale w końcu płyta wlazła i zaczęła się odtwarzać. Odtwarza się ładnie a mój MacBook nie trzęsie się jak przy normalnych DVD, dzięki temu że płyta taka lekka. Wysuwa bez problemu, za pierwszym razem. Próbowałem kilka razy i zdaje się, że jest ok. Problem tylko przy ładowaniu. Film: "Zbrodnia i kara" 2002 Płyta wydana przez Film media i Epelpol distribution.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych