Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iphone 4s zbita szybka - skąd takie rozbieżności w cenach?

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Klimer

Klimer
  • 848 posts

Posted 26 April 2015 - 16:00

Hej,

niestety i mnie to spotkało i zbiłem szybkę w iphone 4s - dotyk działa, i w sumie może tylko estetyka mnie męczy ale pewnie wolałbym wymienić na taką normalną. Orientowałem się trochę jak z serwisem w Warszawie to wygląda (bo nie chcę wysyłać nigdzie swojego telefonu, tylko naprawić go od ręki) i powiedzcie proszę - skąd takie duże rozbieżności w cenach? W Maclife o ile dobrze się orientuję to powyżej 300 zł, a gdzieś na jana pawła II można wymienić już za ok. 150 zł. to jest połowa ceny maclife - to kwestia jakości? nie chcę kupować bubla, ale z drugiej strony nie mam pewności, że taka wymiana za 400 zł. nie korzysta z tej samej szybki co serwis za 150 zł, tylko ma wyższą cenę za sam serwis.

Może mi ktoś doradzić w tej kwestii?

#2 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 28 April 2015 - 12:01

Zależnie od jakości część można kupić za kilkadziesiąt złotych i nawet za 150 złotych. Poza tym niektóre takie tanie budki zwane serwisami nie wystawiają faktur ani paragonów, a o gwarancji czy obsłudze w przypadku problemów możesz zapomnieć.

Masz u góry na tej stronie dział serwis to oddaj to do jednego z nich u siebie w okolicy. Nie szukaj na siłę 20 złotych taniej, bo możesz się potem zdziwić. Wymiana ekranu w takim 4S powinna kosztować około 200-250 złotych.

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users